Historisk bygning i Hanstholm sættes til salg

Fagforeningen 3F Thy-Mors med hovedkontor i Thisted, sætter sit kontor på Centervej 25 i Hanstholm til salg.

Det såkaldte SID-hus har i årtier været hjemsted og centrum for mange aktiviteter, bla. havde arbejdsformidlingen lejet lokaler i huset i mange år og ligeledes blev der drevet kursusvirksomhed hvor skipperskolen brugte mødelokalerne til skipperuddannelsen. Kontoret dannede også rammen for 6 til 8 medarbejdere og center for SiD’s virke i Hanstholm.

Nu har fusioner og centraliseringer igennem tiden, samt digitalisering i forhold til medlemsservice bevirket, at kontoret de sidste mange år kun har været bemandet én dag om ugen.

Fortsætter med servicering i Hanstholm
– Det er dyrt at drifte og vedligeholde en så stor bygning som Centervej 25, og vi skal hele tiden tænke på, at forvalte medlemmernes kontingent bedst muligt og derfor sættes kontoret til salg. 3F Thy-Mors vil fortsat have et kontor i Hanstholm, men vil finde noget, der er mere passende i forhold til åbningstid og servicering af vores medlemmer, udtaler formand Niels Jensen.

3F har mange medlemmer i Hanstholm og der er en god udvikling af arbejdspladser i Hanstholm indenfor 3F´s overenskomstområder:

– Vi vil derfor fortsat være tilstede, men gerne i mindre lokaler og mere centralt i forhold til vores medlemmers arbejdspladser. Indtil der findes et alternativ vil vores medlemmer fortsat blive serviceret fra kontoret på Centervej, fortæller Niels Jensen.

 

Forfatter

Related posts

Top