HG-elever og Thy Rock bag kæmpe MTH-show

HG afdelingen på EUC Nordvest er gået sammen med Thy Rock om at lave et støttearrangement for Mors-Thy Håndbold.

– Når HG afdelingen går ind i sådan et arrangement, er det blandt andet for at vise eleverne, at der er en sammenhæng mellem det, vi laver på skolen og det lokale erhvervsliv. HG afdelingen på EUC Nordvest har de seneste uger arbejdet hårdt og intenst på at gøre denne aften helt speciel., siger Jane Holm Winther, chef for HG afdelingen på EUC Nordvest.

Sammen med forskellige butikker i Thisted by, har eleverne sammensat et kæmpe modeshow hvor blandt andet håndboldspillere som Tobias Ellebæk, Jesper Meinby, Henrik Tilsted og mange andre skal gå for en række lokale butikker.

Der bydes også på et kæmpe underholdningsprogram med tombola, skyd på mål og meget mere. Thisted musikskole vil være til stede og fylde rummet med masser af musik, fodbold-freestyler Kristian Lyhne, et gymnastik hold, håndbolddrenge og en masse dygtige dansere vil også medvirke i showet og i løbet af aftenen. Desuden vil flere lokale virksomheder, heraf nogle af dem der deltager i modeshowet, være til stede med salgsboder/udstillinger.

– Vi forventer en aften, der vil gå over i historien, siger Hans peter Jarl Madsen fra Thy Rock, der er tovholder på arrangementet.

Al overskud går til mors-Thy Håndbold.

Arrangementet foregår i Det Hybride Læringscenter på EUC Norvest, Lerpyttervej 52, Thisted torsdag d. 26 marts kl. 19:00-22:00. Billetterne koster 100,- og kan købes på THY EVENT. Billetprisen er inkl. en let anretning.

Foto : MTH

Forfatter

Related posts

Top