HF Mors/Skyum vandt sikkert over Randers

Med ligapladsen sikret ovenpå den seneste sejr i Ikast, kunne HF Mors/Skyum tage til Randers og spille frit i 1. division for U17.

– Det skal altid være et mål at udvikle vores spillere igennem kampene, og i særlig grad i de resterende tre kampe. Dermed blev spillerne også udfordret med vekslende forsvarsformationer og sekundære positioner, ligesom kontant forsvarsspil var i fokus, fortæller træner Jacob Hessellund.

– Spillerne tog udfordringerne op og afgjorde reelt set kampen efter 12 minutter med en 3-11 føring. Føringen blev udbygget yderligere til pausestillingen 6-18. Forsvarsarbejdet var enormt koncentreret og de vekslende forsvarsformationer stressede hjemmeholdet til dårlige afslutninger og tekniske fejl, som vi straffede kynisk. Havde det ikke været for en velspillende Randers-keeper, havde føringen været endog større. Anden halvleg blev udført i ligeså koncentreret stil over hele linjen. Samtidig var det en fornøjelse at se spillerne udfordre sig selv frem for at gøre det velkendte igen og igen.

HF Mors/Skyum vandt kampen sikkert med 37-14.

Foto: HF Mors/Skyum

Forfatter

Related posts

Top