HF-Mors sikres de kommende tre år af to lokale sponsorer

HF Mors har fået Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S som hovedsponsorer de næste tre sæsoner med start fra i dag.

– Vi er utrolig glade for den aftale vi har fået lavet med Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S. Vi har haft en rigtig god og gensidig dialog mellem alle 3 parter, fra de indledende snakke og frem til at vi nu har landet en 3 årig aftale, der giver os mulighed for at fortsætte den gode udvikling vi som klub har været i, både på bredde og elitesiden, de sidste år, siger Lars Svane Nielsen fra sponsorudvalget i HF Mors.

Han påpeger, at Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S er stærke aktiver i lokalområdet og har mange af de samme værdier som man har i HF Mors.

– Vi er glade for, at vi med denne aftale kan være med til at understøtte det store stykke arbejde, der bliver lavet i HF Mors. HF Mors er en rigtig stor klub, som har fokus på at skabe nogle gode forhold for eliten og ikke mindst bredden indenfor håndbold på Mors. Vi er blevet præsenteret for en klub, som bygger på nogle gode værdier, samt nogle spændende visioner for sporten, hvilket vi gerne bakker op om. siger Rikke Martensen, marketingsansvarlig i Frøslev-Mollerup Sparekasse.

Hun peger på, at det, at samarbejdet også omfatter Thisted Forsikring, som Sparekassen i forvejen har en del aktiviteter sammen med, kun er en styrke for samarbejdet.

– Thisted Forsikring er glade og stolte hovedsponsorer for HF Mors de næste 3 år. HF Mors er moderklub til eliteselskabet Mors-Thy Håndbold, hvor vi også er hovedsponsor, så da HF Mors henvendte sig til os, var vi selvfølgelig klar til at høre hvad de havde på hjertet. Der blev fremlagt et spændende projekt i samarbejde med vores gode venner fra Frøslev-Mollerup Sparekasse og der var fra starten god kemi alle parter imellem. Der er ingen tvivl om at vi med samarbejdet satser på at styrke vores position på Mors og i nærområdet. Som et af egnenes ældste selskaber føler vi det er vores pligt at støtte op om sporten både på eliteplan men også i bredden. Med vores hovedsponsorat af HF-Mors sikrer Thisted Forsikring A/S nu hele tre organisationer i håndboldregiet på Mors, nemlig både HF-Mors, Sports College Mors og Mors-Thy Håndbold. Vores hovedsponsorat af HF-Mors er i høj grad valgt for at bakke op om det frivillige arbejde i foreningerne i området og da HF Mors har både de lokale bredde hold, men også de ”næsten” landsdækkende elitehold, hvor flere spillere er på og omkring landsholdene, tror vi på et rigtig godt samarbejde som kommer alle parter til gavn de næste mange år, siger Rasmus Ustrup, Thisted Forsikring.

Forfatter

Related posts

Top