HF-Cold Hawaii vinder VUC’s Uddannelsespris 2015

VUC’s Uddannelsespris 2015 blev torsdag tildelt de fire undervisere bag HF-Cold Hawaii – hf-linjen som blev oprettet på Thy-Mors HF & VUC i august 2014. De fire undervisere er Catherine Lønholdt, Claus Jokumsen, Stella Bach Guldager og Peter Toftgaard Dubillot.

– Prisen gives i år til en indsats, der på forbilledlig vis adresserer en højaktuel udfordring – nemlig den, at Danmark har brug for solide og motiverende undervisningstilbud – også i vandkantsdanmark. Der er tale om en indsats, der på en meget flot og helhedsorienteret måde eksemplificerer, hvordan VUC samarbejder med og inddrage ressourcerne i lokalmiljøet, sagde Charlotte Juul Andersen fra VUC Bestyrelsesforeningen ved prisuddelingen og fortsatte:

– HF-Cold Hawaii er en hf-uddannelse, hvor windsurf og surf i og omkring ”Cold Hawaii” i Klitmøller kombineres med en klassisk 2-årig hf-uddannelse. HF-Cold Hawaii er med sin særlige lokale profil og afsæt i det autentiske surfmiljø et innovativt og nytænkende tilbud inden for det gymnasiale uddannelsesområde i Danmark, sagde hun.

Udover æren deler de fire prismodtagere også et kontantbeløb på 25.000m kroner.

Vedhæftet er talen, som Charlotte Juul Andersen fra VUC Bestyrelsesforeningen, holdt ved overrækkelsen af VUC’s Uddannelsespris 2015 kl. 17.30 på Hotel Nyborg Strand torsdag den 19. marts. På side 3 og fremefter omtales HF-Cold Hawaii.

Foto : Mogens Nørgaard, bestyrelsesformand for Thy-Mors HF & VUC, Jens Otto Madsen, rektor, Erik Dose Hvid, vicerektor, Catherine Lønholdt og Peter Toftgaard Dubillot, hf-undervisere samt Charlotte Juul Andersen fra VUC Bestyrelsesforeningen.

Forfatter

Related posts

Top