Hessellund forlader Mors-Thy – Trænerdrøm spirer

Når denne sæson slutter bliver det samtidig et farvel til Mors-Thy Håndbold for Jacob Bjørn Hessellund.

Den 28-årige fløjspillers kontrakt udløber til juni, og efter tre sæsoner i den blå trøje skal Hessellund videre i sin karriere. Ifølge sportsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, bliver det afsked med en ambitiøs person og håndboldspiller:

– Jacob Hessellund har været et godt bekendtskab i Mors-Thy Håndbold – altid 100 % indsats, god indstilling til tingene og én af dem, der går forrest. Særligt sidste sæson viste Hessellund, at han kan præstere på højt niveau, men hans rolle er blevet markant anderledes i denne sæson, hvor han er blevet en smule klemt, fordi andre spillere har præsteret godt, siger Henrik Hedegaard og fortsætter:

– Det er ganske udramatisk: Hessellund har udløb efter denne sæson, og vi har valgt at satse på andre kræfter, siger sportsdirektøren, der samtidig takker Jacob Bjørn Hessllund for indsatsen i den blå trøje.

Spirende trænerdrøm
Hovedpersonen selv vil på baggrund af klubbens beslutning om ikke at forlænge kontrakten, mærke godt efter hvad fremtiden skal byde på:

– Jeg respekterer klubbens ønske om fremover at kigge andre veje end min, og af samme årsag er det naturligt for mig at mærke efter, hvad der skal ske fremadrettet.

– Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg har brug for at spille og have ansvar, hvilket ikke har været i samme grad i år i forhold til sidste sæson. Jeg føler mig slet ikke færdig som håndboldspiller, men sideløbende spirer en trænerdrøm efterhånden også i maven på mig, lyder det fra Hessellund.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top