Her får konfirmanderne -måske- den bedste rente

Knap 65.000 konfirmander og nonfirmander bliver i den kommende tid begavet i en grad, der kan tage pusten fra de fleste. Dermed er jagten på det helt rigtige sted at oprette en konfirmandkonto også sat ind.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvor man sætter sin pludseligt store opsparing, hvis man vil have mest muligt ud af pengene, skriver TV2 Nord.

Højeste rente i Spar Nord
Og her kan det altså betale sig at være nordjyde – og kunde i Spar Nord. I hvert fald hvis man skal tro en ny analyse fra rådgivningsvirksomheden Mybanker.dk, som har set på rentesatserne hos landets 10 største banker.

Med et tilbud om 8 procent i rente tilbyder Spar Nord nemlig den højeste rente blandt landets største banker. Konfirmandtilbuddet indebærer dog, at der maksimalt kan indsættes 15.000 kroner på en konfirmandkonto til 8 procent i rente det første halve år. Fra december 2017 falder renten til 0,3 procent.

Som nummer to i rækken kommer Sparekassen Kronjylland med 5 procent, mens Danske Bank giver 4 procent og Ringkjøbing Landbobank giver 3,5 procent i rente.

Udvalgte lokale pengeinstitutter
I Sparekassen Thy kan konfirmanderne sætte et maksimumbeløb ind på 25.000 kr. til en rente på 5% der gælder året ud. Her får man også -ved oprettelse af en konfirmandkonto- en kontant pengepræmie på 250 kroner.

I Sønderhå-Hørsted Sparekasse får konfirmanderne en gave på 200 kr. hvis de sætter konfirmationspengene ind her.
– Konfirmanderne tilbydes en ungdomskonto som alle vore øvrige unge kunder og med de samme fordele omkring gebyrfrihed m.v., fortæller direktør Lis Immersen.

Frøslev-Mollerup Sparekasse har, ligesom Sønderhå-Hørsted Sparekasse heller ingen deciderede tilbud til konfirmanderne: – Vi har altid et godt tilbud til alle vores kunder året rundt, så derfor kører vi ingen specielle tibud, fortæller privatkundechef Lars Rolighed Andersen.

Arbejdernes Landsbank, Jyske Bank, Nordea og Nykredit opererer ikke med de særlige konfirmandkonti, fremgår det af Mybanker.dk’s analyse.

 

 

Forfatter

Related posts

Top