Her er Mors’ nye skaldyrsdirektør

Mors skruer nu op for brandingen som Danmarks Skaldyrshovedstad, og udviklingen af eksisterende og nye events med dannelsen af Foreningen Danmarks Skaldyrshovedstad. Samtidigt udpeges Colin John Seymour Jr. som direktør. Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) bliver bestyrelsesformand.

I 13 år Colin John Seymour Jr. været turistchef i Varde, og er i forvejen et kendt ansigt i den danske fødevare- og turistbranche.

– Min motivation til at søge mod Limfjorden er det nye forenings set-up, som giver muligheden at sætte turbo på eksisterende og nye aktiviteter, der skaber opmærksomhed og interesse for Danmarks Skaldyrshovedstad og Limfjordsskaldyr i ind- og udland, fortæller den nye skaldyrsdirektør i en pressemeddelelse.

– Jeg ser meget frem til muligheden at styrke Mors’ nationale og internationale image, identitet og turisme tiltrækningskraft baseret på kulinariske og naturoplevelser omkring Limfjordsskaldyr.

Han tiltræder stillingen som direktør for Danmarks Skaldyrshovedstad den 1. oktober 2020.

Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) bliver bestyrelsesformand i den nye forening.

Hans Ejner Bertelsen. Foto: Morsø Kommune

– Limfjorden og skaldyrene er en indgroet del af Mors’ DNA og det var også baggrunden for, at vi for mange år siden tog initiativet til at understøtte markedsføringen af ”Limfjordens Guld” samtidigt med, at vi kunne styrke turismen ved at udvikle en række events, der er vokset markant de senere år, fortæller han og understreger en tro på, at den nye konstruktion giver en række muligheder for at få flere partnere med om bord:

– Kulturmødet er et godt eksempel på, at det var nødvendigt med en ny og selvstændig organisation for at få et bredere fundament, og det er også i det lys, at vi har valgt at udskille aktiviteterne ”Østers- & Muslingepremieren” med blandt andet DM i Østersåbning, DM i Champagnesabling samt DM i Østersgastronomi, som vi afvikler i tæt samarbejde med Kokkeforeningen Danmark, i en selvstændig organisation.

Den nye organisering sker helt i tråd med de udviklingsplaner, Morsø Kommune har omkring hele skaldyrsområdet.

– Vi arbejder lige nu med planerne omkring det kommende oplevelsescenter for Østers-turisme, som vi håber at kunne realisere henover de kommende år i takt med, at finansieringen af centret kommer på plads, fortæller Hans Ejner Bertelsen.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top