Her er den nye direktør for Morsø Erhvervsråd

Pr. 1. august tiltræder den nye direktør Morsø Erhvervsråd.

Det afslørede erhvervsrådets bestyrelsesformand, Tage Odgaard Nielsen, i en Facebook Live-session på LimfjordUpdate.dk’s facebook-side onsdag aften.

Der er tale om den 53-årige Tinna Malmborg. Hun opvokset i Thisted, men har de seneste 12 år været bosat i Silkeborg. Men i forbindelse med hendes nye job som erhvervsdirektør på Mors, har hun købt et hus i Sillerslev som hun sammen med sin mand er ved at renovere.

Tinna Malmborg. Foto: Morsø Erhvervsråd

Tinna Malmborg har en baggrund som kommunal sagsbehandler, projektleder, erhvervs- og uddannelseskonsulent samt som salgsansvarlig for større projektsalg til hospitalsektoren.

Skal bringe erhvervsrådet tilbage til kerneopgaven
– Hun kommer med en lidt blandt baggrund, som vi tror at vi virkelig kan få noget gavn af her på Mors, fortæller Tage Odgaard Nielsen der fortsætter:

– Vi er bevidst gået efter en person med gå-på-mod, og som lægger vægt på at være i dialog med de lokale virksomheder for at hjælpe dem med deres udvikling, og en person, der kan være med til at bringe Morsø Erhvervsråd tilbage til kerneopgaven som serviceorgan for vores medlemmer, og som dynamisk krumtap i vores erhvervsudvikling på Mors.

Stillingen som Erhvervsdirektør på Mors blev ledig kort før jul, da daværende erhvervsdirektør Per Søndergaard blev fyret fordi bestyrelsen ikke længere havde tillid til ham. I samme forbindelse stoppede Jesperhus-direktør Jesper Overgaard som bestyrelsesformand.

LÆS OGSÅ:

Mistillid i Morsø Erhvervsråd: Formand og direktør er fratrådt

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top