Her er de nominerede til Årets Frivillig

Frivillige ildsjæle på Mors hædres, når Morsø Kommune holder frivilligfesten ”Sammen er vi bedst” i Sparekassen Thy Arena|Mors i Nykøbing fredag den 22. marts. Frivilligfesten melder i øvrigt alt udsolgt.

På aftenen skal Årets Frivillig blandt andet findes, og nu offentlggøres de tre nominerede som er:

– Pinen og Plagen
– Johanne Marie Heide 
– Morsø Moto Cross Klub

Årets Frivillig er en hædring af en person eller en forening, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for frivilligområdet på Mors.

– Vi har i juryen modtaget en række rigtigt gode indstillinger til årets frivillig. Alle indstillingerne viser det rigtigt store og mangfoldige frivillige arbejde, som vi har på Mors. Selvom det var rigtigt svært har vi nomineret tre kandidater til årets frivillig, fortæller Hans Ejner Bertelsen, borgmester i Morsø Kommune.

I juryen til Årets Frivillig sidder udover borgmesteren også udvalgsformændene Tore Müller, Børne- og Kulturudvalget, Meiner Nørgaard, Udvalget for Teknik og Miljø, Ellen Philipsen Dahl, Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget og Henning Sørensen, Det Sociale Udvalg samt to repræsentanter fra Morsø Kommune.

De tre nominerede til Årets Frivillig 2018, og baggrunden for deres nomineringer er:

Pinen og Plagen
Løbeklubben Pinen og Plagen samler og binder Mors sammen – og er for alle. Når klubben laver noget er det med de tre nøgleord socialt, sjovt og seriøst. Klubben engagerer sig i
lokalsamfundet gennem mange lokale arrangementer, som eksempelvis Bloddonorløb, Klovneløb, Jernviljeløb, 100 Miles. Som en udspringer af jernviljeløbet, har Pinen og Plagen
været træner for fysisk og psykisk udfordrede voksne i et år. Ved 100 Miles løbet er der mere end 100 frivillige depotfolk fordelt på hele øen. Klubben har formået at etablere sundhedsaktiviteter med en sådan succes at det vækker genklang langt udover øens grænser.

Johanne Marie Heide
Johanne Marie er en ildsjæl. Hun har været træner, bestyrelsesmedlem og nu frivillig bestyrer af kiosken i Midtmors Sport. Hun er til stor støtte de klubber og foreninger, der er i huset.
Johanne Marie sørger for, at alt går op i en højere enhed og skal der bruges flere hjælpere, så har hun et netværk der aldrig svigter. Johanne Marie er på sin egen stille, men ihærdige, måde
garant for, at der drages omsorg for små såvel som store. Hun har i den grad været med til at sætte positive spor hos flere generationer.

Morsø Moto Cross Klub
Morsø Moto Cross Klub er en flok blandede ”krigere” med en enorm kampånd og et fantastisk socialt sammenhold. Klubben har et stort fokus på at være for alle og har især fokus på, at unge med ekstra krudt har et sted, hvor de kan give den gas. Klubben har formået at være en specialidræt med kompetencer så flotte, at de i den grad markerer sig nationalt. I de senere år har klubben været vært for flere forskellige landsdækkende mesterskaber. Det er sket samtidig med en klubånd, hvor fællesskabet går hånd i hånd med sportslige ambitioner.

I løbet af festaftenen uddeler Morsø Kommune udover prisen som Årets Frivillig også priserne Årets Ungleder og Årets Kunstner.

Forfatter

Related posts

Top