Henrik Jensen nomineret til Ildsjælepris

Henrik Jensen, der også sidder i byrådet på Mors og er bosiddende i Sundby, er nomineret til prisen som årets regionale Ildsjæl, når Landdistriktspriserne uddeles tirsdag den 17. marts i Thingbæk Kalkminer ved Skørping.

– Jeg må tilstå, at jeg er meget overvældet over at være indstillet til prisen, og kan slet ikke forestille mig, hvor stort det må være at vinde den. Tænk engang at være udvalgt blandt alle de ildsjæle, der dagligt medvirker til at holde gang i lokalområderne her i vores region – det er stort for mig. Bare det at være indstillet – at nogen har tænkt den tanke at opstille en til prisen – man bliver da helt rørt over tanken. Samtidig er det med til at give ekstra energi og motivation til at fortsætte med det frivillige arbejde, siger Henrik Jensen.

Selve voteringen om hvem der bliver den regionale vinder foregår netop nu – og vinderen går videre til den landsdækkende prisuddeling, der sker på landdistriktskonferencen den 23.-24. april 2015.

Om Ildsjæleprisen:
Ildsjæleprisen uddeles til personer, der med deres frivillige indsats og store engagement gør en stor forskel for levevilkårene i mange lokalsamfund i Danmark. Samtidig har de en uvurderlig betydning for det særlige fællesskab, som eksisterer mange steder i landdistrikterne.

De vejledende kriterier for valget af årets ildsjæl er:

– En der har gjort en særlig indsats for udvikling af lokalområdet, herunder bidraget til at skabe attraktive levevilkår
– En der kan agere forbillede og inspirere andre til at gøre en indsats i lokalområdet
– En der agerer udadvendt og indgår i netværk med andre aktører
– En der har visioner og kan se strategisk på lokalområdets fremtid

Forfatter

Related posts

Top