Hattrick: Thisted Bryghus er -igen- Årets Danske Bryggeri

Thisted Bryghus har netop vundet titlen som Årets Danske Bryghus for tredje år i træk. Prisen gives til det bryggeri, medlemmerne af Danske Ølentusiaster synes har bidraget mest til den danske ølscene i løbet af året.

– Der er ingen tvivl om, at vores produktudvikling er en stor del af årsagen til, at vi er så heldige at vinde prisen for tredje år i træk. Produktudviklingen er altafgørende, når man, som os, lever af at sælge special øl. Vi kan takke vores flagskib Limfjordsporteren for rigtigt meget, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus udfordrer ”normalen”
Thisted Bryghus har de seneste otte år gennemgået en forvandling fra at være et lokalt, nordjysk bryggeri til at levere specialøl, der kan købes i hele landet.

Thisted Bryghus vandt også prisen i 2015 og 2016

Derudover arbejder bryggeriet innovativt med brygkunsten og brygger blandt andet øl uden humle og med lokale råvarer fra Nationalpark Thy.

– Thisted Bryghus udfordrer den almindelige opfattelse af, hvad en øl er. Der brygges øl uden humle og med lokale råvarer som gran, fyr og hyben fra Nationalpark Thy. Det er innovativ ølbrygning. Samtidig har bryggeriet formået at komme på hylderne i hele landet, og det betyder, at de fleste danskere har mulighed for at smage de nordjyske øl, forklarer Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster.

Thisted Bryghus løb med titlen foran Amager Bryghus og Det Lille Bryggeri fra Bringstrup ved Ringsted.

Thisted Bryghus omsatte i 2016 for over 43 mio. kr. og havde et overskud efter Skat på 719.000 kroner efter massive investeringer i produktionen – finansieret over driften.

Arkivfoto: Thisted Bryghus

 

 

Forfatter

Related posts

Top