Hardinger og Kandis-Johnny skal trække tusinder til Open by Night

Morsø Handel har arbejdet stenhårdt de seneste måneder på at få programmet til sommerens populære Open by Night koncerter på plads.

Og nu er det på plads og byder på en lang række stærke navne blandt andre : Michael Hardinger Band, Peter & De Andre Kopier  samt lokale Johnny Hansen og mange flere.

peter-og-de-ander-kpier

Peter & De Andre Kopier, der spiller Gasolin og Kim Larsen klassikere og er landets bedste til det, åbner Open by Night koncerterne den 28. juni.

Den 5. juli indtager RUBBER BAND scenen og giver Beatles-klassikere i en lind strøm.

Den 12. juli bliver det Hvide Løgne, der indtager scenen. Bandet spiller alle hitsene fra den danske 80´er duo OneTwo.

Michael Hardinger Band spiller de gode gamle Shu-Bi-Dua sange den 19. juli og har foruden Hardinger selv også gamle Shubber som bassisten Kim Daugaard og Keyboard-spilleren Jørgen Thorup med i bandet.

Johnny Hansen album

Den 26. juli er der ABBA på programmet. Det bliver dog ikke i originalopsætningen med Annifrid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulveaus og Agneta Fältskog på scenen – men derimod i form af kopibandet ABBA Revival.

Og så lukker og slukker lokale Johnny Hansen koncertrækken den 2. august. Dog uden Kandis, men med sine to roste countryplader i bagagen.

Der er som altid gratis adgang til koncerterne, der afvikles på Kirketorvet i Nykøbing. Koncerterne afvikles ad to omgange : kl. 17.00 og kl. 19.00.

Forfatter

Related posts

Top