Hanstholm IF inde i en rivende udvikling

Hvor Hanstholm IF sidste år stod på randen af ikke at kunne bemande en række udvalg, og derfor risikerede at skulle lukke ned for aktiviteter, har situationen ændret sig i år.

Idrætsforeningen på vestkysten er nemlig inde i en rivende udvikling.

– selv om der er flere der ikke er klar over det, så går det fremragende i vores forening. Det er ud fra de facts at klubben har en af de sundeste økonomier i hele Nordvestjylland, og det er på baggrund af, at man ikke har sagt nej til nye tiltag i idrætsforeningen, der bl.a. har investeret i trampoliner til ’’jumping fitness’’ og hjælpemidler til forskellige sportsgrene. Der er et stort udvalg af muligheder i Hanstholm. Det er ikke eliteidræt men breddeidrætten der vokser i byen. Næsten alt er muligt i omgivelserne, fortalte formand Kim Jørgensen på generalforsamlingen.

Sund økonomi i Hanstholm IF
Da det blev revisoren for klubbens tur til at få ordet, nævnte han at klubbens tal ser rigtigt pæne ud, ’’det er ikke nogen bolsjebutik vi har med at gøre’’, Hanstholm idrætsforening er i en udvikling, som kan mærkes.

I 2016 offentliggjorde man også, at HIF ville starte deres egen erhvervsklub op. Der er  indtil videre har været en gigantisk succes, med opbakning fra mange virksomheder.

– Erhvervslivet og livet generelt i Hanstholm boomer, og byen er i en opadgående kurve, havnen udvides, Cold Hawaii er gået viralt og selv de indfødte begynder at snakke om, at det ser okay ud. Det eneste der mangler i idrætsforeningen er frivillige, ’’men hvem gør ikke det’’, lød det supplerende fra Kim Jørgensen.

Siden generalforsamlingen i sidste uge er der bl.a. holdt arbejdsdag på Hanstholm Stadion, hvor der som ønsket var mødt mange frivillige op, og der blev ordnet en masse praktisk arbejde. Der blev malet i klubhuset ryddet op langs banerne, og lavet vedligeholdelse af baner og mål.

Stor aktivitet i udvalgene
Efter oplægget fra bestyrelsen blev det udvalgenes tur til fortælle om det forgangne år, her fortæller Agnethe Foldager, at håndboldafdelingen har haft en positiv fremgang, der er otte hold og det er flere end man plejer. U18 holdet har haft en god sæson, samt serie 4 og serie 2 der begge er rykket en række op.

Fodboldafdelingen har haft en lille nedtur siden seniorholdet rykkede ned i Serie 3, men man er nu ved at komme på rette spor igen. Jesper Røge har overtaget dirigentstokken på førsteholdet, og der er mange unge lokale der bakker op om ham, og holdet. Det ser spændende ud, 22 mand til første træning, vi går en god sæson i møde, lyder det fra den nye træner.

Foto : Hanstholm IF

 

 

Forfatter

Related posts

Top