Hanstholm Havns salgschef stopper efter kun én måned

På havnekontoret i Hanstholm er der stor forundring efter ny – og nu tidligere – salgschef Steen Harding Hintze har meddelt sin opsigelse efter kun én måned, til fordel for en ansættelse hos Hirtshals Havn.

Direktør Nils Skeby er chokeret over såvel den pludselige opsigelse som Hirtshals Havns ageren i sagen, skriver Hanstholm Havn i en pressemeddelelse.

I slutningen af 2020 valgte Hanstholm Havn som led i en stor vækstplan at oprette en ny stilling som salgschef for at booste organisationen til vækst efter endt havneudvidelse. Det førte til et målrettet arbejde med at finde den rette salgschef, som kunne hjælpe havnen med at føre ambitiøse vækstplaner ud i livet, omsluttet en vision om at gøre Hanstholm Havn til Danmarks førende havn inden for handel, bearbejdning og opdræt af fisk – og samtidig Europas grønneste, CO2-neutrale havn.

Fra ultrakort ansættelse til konkurrerende havn
Efter en længere rekrutteringsproces faldt valget i slutningen af 2020 på tidligere CEO for Energifonden Skive, Steen Harding Hintze, som tiltrådte Hanstholm Havn den 1. januar i år. Det virkede umiddelbart som et godt match for Hanstholm Havn, og derfor kom det også som et stort chok, da den nytiltrådte salgschef søndag den 31. januar meddelte havnedirektør Nils Skeby sin opsigelse:

Nils Skeby. Pressefoto

– Jeg er ekstremt overrasket og ikke mindst skuffet over, at Steen Harding Hintze vælger at opsige sin stilling efter kun én måned. Som organisation havde vi en stor tro på, at vi havde fundet det rette match til vores organisation og den rette kompetence til at udvikle havnen i den rigtige retning. Vi har udvist Steen en stor tillid og givet indblik i havnens målsætninger og strategiske arbejde, fortæller Nils Skeby og fortsætter:

– Der kan være mange naturlige årsager til at skifte job, men at denne opsigelse sker efter kun én måneds ansættelse og er forårsaget af en ansættelsesaftale hos vores havnekollegaer i Hirtshals Havn – og ovenikøbet som direktør for et udviklingsselskab der arbejder med en konkurrerede agenda, er et scenarie, som jeg absolut ikke havde tænkt muligt, og som jeg er meget frustreret over.

Iværksætter målrettet rekruttering
Med opsigelsen fra Steen Harding Hintze står Hanstholm Havn nu med en åben indgang til den nyoprettede stilling som salgschef og går derfor straks i gang med at iværksætte en ny rekrutteringsproces for at finde den rette medarbejder, som kan fuldende organisationen og bidrage med de rette kompetencer:

– Vi kigger målrettet fremad og arbejder ufortrødent videre med at finde den rigtige person, som kan hjælpe os bedst muligt med at udvikle havnen og tiltrække nye virksomheder og aktiviteter. Hanstholm Havn er i gang med en enorm udvikling, hvor vi har brug for en erfaren og udviklingsorienteret kollega, som vil med ombord på en spændende rejse.

LÆS OGSÅ:

Hanstholm Havn styrker organisationen til vækst

 

Forfatter

Related posts

Top