Hanstholm Fiskeriauktion byder til kæmpefest

Der er lagt op til noget, der ligner “Alle receptioners moder”, når Hanstholm Fiskeauktion i dag kl. 13.00 indbyder til 25 års jubilæumsauktion. Tørfisk giver koncert, masser af mad og kæmpe auktion.

– vi fik desværre kun tre timer, siger auktionsmester Jes Holm Sørensen med et smil på læben.

Og han får travlt. Auktionsmesteren i eftermiddag  når han indbyder til jubilæumsauktion i Auktionshal 1 med mad lavet af Kongehusets kok Anna Grethe Berg Madsen, der stammer fra Vorupør. Fiskeretter i absolut særklasse.

– og så er der også øl og vin til, siger Jes.

Receptionen markerer også starten på et generationsskift. Auktionsmesteren går klar til at gå fra borde.

– jeg håber stadigvæk, at jeg kan være med en gang i mellem. Og så sker det som en glidende overgang henover de kommende par år inden, at Jesper (Kongstad) tager over, siger Jes Holm Sørensen.

Og selvom det selvfølgeligt er vemodigt, er der også lyspunkter.

– jeg har ikke rigtigt spillet så meget golf, som jeg gerne har villet. Og så er der også en fodboldkamp eller to, jeg glæder mig til at følge i England. Og kan jeg så få lov til at være med på auktionen en gang imellem, kan livet næsten ikke blive bedre, siger auktionsmesteren.

Men afgangen fra den daglige auktion er først i løbet af næste år.

Og først skal der fejres jubilæum – det sker i Multihallen på Hanstholm Havn fra kl. 13.00 i dag – og der forventes tusinder af gæster til receptionen, koncerten med Tørfisk og jubilæumsauktionen.

– der kommer 100 kasser på auktion. Frisk kvalitetsfisk – som altid fra Hanstholm – rengjort og flået og lige til at smide på panden, grillen eller hvad man har lyst til, lover Jes Holm Sørensen.

Stort tillykke med jubilæet herfra.

 

 

Forfatter

Related posts

Top