Hanstholm Fiskeauktion køber Hanstholm Samlecentral

Sikkerhed for tilstrækkelige mængder fersk fisk er afgørende for Hanstholm Fiskeauktion, som er Nordeuropas ledende inden for sit felt.

Derfor har Hanstholm Fiskeauktion købt Hanstholm Samlecentral for at sikre, at der også fremover vil være valgmuligheder for fiskerne. Det vil gavne både fiskere, opkøbere og eksportører, lyder det.

Hanstholm Samlecentral fortsætter som selvstændig enhed under sit nuværende navn og med egen, ny ledelse. Dermed vil der også fremover være mere end én samlecentral i Hanstholm.

– Opkøbet bidrager til at styrke Hanstholm Havns internationale konkurrenceevne ved fortsat at sikre danske og udenlandske fiskeres frihed til at vælge samlecentral. Det gavner ikke kun fiskerne, men også opkøbere og eksportører. For os, der er Nordeuropas ledende fiskeauktion, giver det en større forsyningssikkerhed af fersk fisk. Det er derfor også i vores interesse at fortsætte og styrke det gode samarbejde med Grøn Samlecentral. Der vil fortsat være to ligeværdige samlecentraler på vores fiskeauktion, udtaler ejer af Hanstholm Fiskeauktion og nu også Hanstholm Samlecentral, Jesper Kongsted i en pressemeddelelse.

Ny direktør har fokus på samarbejde med fartøjerne
Hanstholm Samlecentral fortsætter altså som selvstændig virksomhed med eget CVR-nummer og Mikael Krüger som ny direktør. Han vender dermed hjem til Hanstholm Havn, hvor han for 25 år siden arbejdede hos Saga Shipping. Siden har han haft ledende stillinger i produktionen hos blandt andre Oticon, Cimbria og Tican.

– Jeg er i den heldige situation, at jeg bliver leder af en virksomhed med erfarne og dygtige medarbejdere. Min opgave er at sikre endnu større fokus på høj service, kommunikation og samarbejde med fartøjerne. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Mikael Krüger.

På pension med vished om fortsat solid drift
For den nu tidligere ejer, Freddy Nielsen, er aftalen kulminationen på en proces over nogle år:

– Det er naturligvis vemodigt at stoppe efter 30 år som direktør for Hanstholm Samlecentral. Jeg overdrager til Mikael Krüger i de næste tre måneder, og så går jeg på pension. Jeg er meget glad for aftalen, for det har faktisk været min hovedtanke i en årrække, at den bedste måde at drive virksomheden videre på, vil være under ejerskab af netop Hanstholm Fiskeauktion.

Medarbejderne i Hanstholm Samlecentral blev orienteret om salget af virksomheden i går.

Forfatter

Related posts

Top