Hanstholm Camping belønnet med en ekstra stjerne

Efter en flerårig, målrettet indsats og investeringer for millioner er Hanstholm Camping – Thy Feriepark blevet belønnet med en ekstra stjerne, og er nu klassificeret som en 4-stjernet campingplads.

Hanstholm Camping er den første 4-stjernede campingplads i Thisted Kommune, stjernerne er tildelt efter det stjerneklassifikationskrav, alle danske campingpladser er blevet klassificeret efter i årevis. Det er virksomheden Campingstjerner, der overtog klassifikationssystemet efter lukningen af Campingrådet, der har klassificeret Hanstholm Camping som en 4-stjernet campingplads.

Campingpladsen har årligt ca. 60.000 overnatninger, hvilket ifølge tal fra Danmarks Statistik genererer en afledt omsætning i Thisted Kommune på over 30 mio. kr. årligt.

Campingpladsen har bl.a. opført en ny afdeling med store familiebaderum i luksuriøse materialer med berøringsfri vandhaner og berøringsfri brusere samt en særlig børnesanitets-afdeling indrettet i ”børnehøjde” og med fine faciliteter til forældre med baby og småbørn. Det skriver campingpladsen på Facebook.

Campinggæsterne kan i år for første gang også nyde det særligt indrettede område for naturturister, surfers-corner, der består af et 35 kvm. stort tørrehus til telte og specialudstyr, en infrarød sauna, samt en hundevaskeplads. Autocampisterne har fået 10 specielle autocamperpladser med kørefast betonspor.

Hanstholm Camping er samtidig den eneste campingplads i landet, hvor alle pladser har eget strøm, vand og afløb, desuden har campingpladsen 36 hytter, hvoraf mere end halvdelen er med eget bad og toilet. På pladsen findes bl.a. også legepladser, store specialbyggede grillhuse, hundelegeplads med agilitybane og et stort solopvarmet udendørs badeland med surfhill.

 

Foto: Hanstholm Camping

Forfatter

Related posts

Top