Hans Ejner Bertelsen genvalgt som borgmesterkandidat

Det var en formsag, for der var kun kommet et forslag til spidskandidat for Venstre Mors til kommunalvalget 2017, og det ene forslag var Borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Det skete på et møde i aftes.

Selvom der ikke var andre kandidater slap Hans Ejner ikke for at holde en valgtale, og der kom han ind på, hvordan Morsø Kommune har formået at sikre kvalitet i udbuddene trods den store øvelse med at tilpasse økonomien til de faktuelle forhold.

– Det er gået så godt, der nu er skabt råderum og plads til at sætte en udviklingsdagsorden for kommunen, lød det fra Borgmesteren.

Han kom også ind på det konstruktive samarbejde, der er etableret mellem det offentlige og det private til fælles gavn for begge parter og at det er en fornøjelse med al den virkelyst og initiativrigdom, der er på Mors blandt de mange frivillige.

Til sidst slog Hans Ejner fast, at der er en ting, der aldrig nogensinde skal diskuteres, det er Mors’ selvstændighed.

– Mors er selvstændig til solen brænder ud. Vi har vores egen ø-kultur og vi har vores styrke i det, lød det fra borgmesteren.

Hans Ejner Bertelsen blev efterfølgende valgt med taktfaste klapsalver.

Efter Borgmesterens valg berettede Venstres lokale folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen om Venstres arbejde på Christiansborg og om regeringens politik. Efter den traditionelle kaffe lagde Torsten op til debat med de fremmødte venstremedlemmer. både lokale, regionale og nationale forhold blev vendt og debatteret.

Forfatter

Related posts

Top