Handelsstandsforeninger vil styrke Thy i fællesskab

Thisted Kommune og bestyrelserne i Thisted Handels- og industriforening, Hurup Handelsstandsforening og Hanstholm Centerforening har indgået en aftale om fremover at samarbejde om at styrke detailhandelen i Thisted Kommune.

De 3 formænd udtrykker glæde og forventning til det nye samarbejde, både sammen, og med Thy Turistforening og Thy Erhvervsforum.

– Vi mener at fremtiden for detailhandelen afgøres af fremtiden for Thy – og sammen står vi stærkest om at skabe en fælles identitet, lyder det i en pressemeddelelse.

Vi elsker Thy
Projektet vil kunne genkendes under overskriften ”VI ELSKER THY” og har fået midler fra Thisted Kommune, og hvor fundraising til projektet også vil indgå i opgaverne.

Formålet er at bygge videre på de gode tiltag de 3 handelsstandsforeninger har i forvejen, både sammen og hver for sig, og være med til at sikre en bæredygtig detailhandel i Thy – også på lang sigt. Der vil blive udarbejdet et prospekt, strategi og handleplaner for samarbejdet i de kommende år.

Konkret denne sommer vil der afholdes 3 tilbagevendende fyrtårnsarrangementer i de 3 byer, hvor fokus er på natur, kultur og smagen af Thy.

Fyrtårnsarrangementerne:
Smag på Thy – Thisted 1. juni
Kultur og kunsthåndværk + gourmetmad – Hurup 6. juli
Kyst, fisk og Thy – Hanstholm 3. august

Projektmedarbejdere
Til at stå i spidsen for projektet, er der blevet oprettet to deltidsstillinger. Maria Vangsgaard, som er ansat som Eventmedarbejder, og Berith Holtebo som er ansat som Projektleder med en styregruppe tilknyttet, skal koordinere alle de lokale kræfter bag en samlet vision om Thy – også som et sted hvor der er detailhandel.

Arkivfoto : Kenneth Nygaard

 

Forfatter

Related posts

Top