Handelslivet bakker op om restriktioner

– Vi bakker naturligvis op omkring sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Handelschef i Thisted Michael Vendelbo fulgte som så mange andre med i gårsdagens pressemøde, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke (S) lagde op til, at der skal genindføres krav om brug af mundbind i bl.a. detailhandlen.

– Vi har lige så stor – hvis ikke større – interesse i at vi får bugt med coronavirussen. Kan vi hjælpe, evt. ved at påtage os disse tiltag, jamen så gør vi gerne det, siger han og forklarer videre, at det er en lille pris at betale for at landet, og dermed også Thy, kan holde åbent.

– I butikkerne er der stadig håndsprit, afstandsmærker og skiltet med anbefalingerne – og mundbindet kender vi, så det er vi klar til at håndhæve så snart det træder i kraft, tilføjer Michael Vendelbo.

Han håber ikke, at restriktionerne får folk til at blive hjemme for at ordne deres julegaveindkøb online. Michael Vendelbo har flere gange under epidemien gjort det klart, at der ikke er noget der tyder på, at smitten opstår i byerne. Der er med andre ord intet der indikerer, at byerne skulle været et farligt sted at opholde sig.

– Det er ikke der, folk bliver syge, siger han og tilføjer:

– Vi har snart haft corona ved vores side i 2 år, og vi har nærmest ingen tilfælde i butikkerne. Vi er gode til at passe på os selv og hinanden.

Han opfordrer derfor på det kraftigste til, at man køber sine julegaver lokalt:

– Vi er dybt afhængige af, at kunderne besøger butikkerne og gør deres juleindkøb. Det er den absolutte største måned på året, og vi kan ikke holde til at den slår fejl, slutter Michael Vendelbo.

I Thisted er der gjort en del for at skabe en god, hyggelig og tryg atmosfære i form af bl.a. julemusik og julelys.

LÆS OGSÅ:

Millioner af mundbind på vej til butikkerne

 

Forfatter

Related posts

Top