Handelschef fuld af fortrøstning

2020 blev et år, de fleste kommer til at huske.

Coronavirussens indtog i Danmarkhar sat varige aftryk over hele landet – også i Thy, hvor detailhandlen har kæmpet for overlevelse. Handelschef Michael Vendelbo er dog fuld af fortrøstning i forhold til fremtiden.

Hans overbevisning er, at det helt særlige sammenhold, som findes i Thy, er en af hovedårsagerne til, at den lokal detailhandel er kommet fornuftigt igennem den svære tid med restriktioner, nedlukninger m.v..

Samtidig roser handelschefen også thyboerne – og altså kunderne- for at holde sammen:

– Thyboerne har en særlig evne til at stå sammen, når det gælder. Det er fantastisk at opleve og helt klart også noget af det, der er afgørende for, at detailhandlen kommer helskindet igennem 2020.

Den kommende tid vil vi alle, blandt andet set i lyset af, at man nu er begyndt at vaccinere mod Covid 19, stille og roligt vende tilbage til den hverdag som vi kendte fra før tiden med corona.

– Dermed er ikke sagt, at de store events med 10.000 mennesker i byens gader, står lige for døren. Det kommer formentligt først i 2022. Men vi er allerede i gang med at planlægge et stort program med oplevelser for hele familien i 2021. Et kæmpe katalog over ideer, som vi kan realisere i takt med, at restriktionerne hæves. Det tror jeg, at vi alle ser frem til, påpeger Michael Vendelbo.

Han glæder sig over, at det forgangne har betydet vækst i antallet af butikker i Thisted.

– Vi har fået over ti nye butikker i året, der er gået og har meget få ledige butikslokaler ledige i Thisted By. Den tendens skal vi gerne fortsætte og gerne udbygge ved fortsat at sætte Thisted på Danmarkskortet som Nordvestjyllands absolut mest spændende handelsby. Det kommer til at ske gennem et fortsat højt aktivitetsniveau og en målrettet marketing- og kommunikationsindsats, siger Michael Vendelbo.

– Nu skal vi have pandemien væk, vaccinationerne i gang og bragt os selv i en situation, hvor tallene gør, at vi kan åbne samfundet igen på en forsvarlig måde, slutter Michael Vendelbo.

Forfatter

Related posts

Top