Halloween sprænger alle rammer på Mors

Selvom mange sandsynligvis snart tænker på sommerferie, er der fuld gang i planlægningen af årets store Halloweenfest i uge 42. Mere end 1200 græskar er allerede blevet sået, udsmykningen er i designfasen og så udvides paraden gennem gågaden med Limfjordsteatret som bannerfører.

I årets program skrues der generelt op for (u)hyggen, gru og gys med blandt andet skuespillere i gågaden, besøg af Hugo og Rita fra Jesperhus og edderkoppejagt på biblioteket mm.

– Vi håber, at mange er allerede nu, sætter kryds i kalenderen og inviterer familie og venner med til Mors i uge 42. Opbakningen har været tårnhøj fra lokale samarbejdspartnere, så besøgende kan glæde sig til masser af sjov, konkurrencer og flotte udklædninger. Nå ja, og så naturligvis uhyggelige gode tilbud, fortæller Ellen Philipsen Dahl, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune, og med til at støtte op om projektet.

Halloween Parade 2

Paraden har vokseværk
Alle udklædte kan være med i paraden, og i år inviteres også alle foreninger og virksomheder til at deltage med et hold. De skal blot melde det ind til Limfjordsteatret, der står for at koordinere og festliggøre paraden. Udover Limfjordsteatrets folk, så deltager også skuespillere fra Højriis samt Hugo og Rita i paraden. Paraden starter fra Morsø Folkebibliotek onsdag d. 19. oktober kl. 19.

– Sidste års parade var en stor succes med høj stemning og mange deltagere. Det var helt fantastisk at se alle de flotte kostumer, og jeg er sikker på at mange flere har fået mod på at deltage i år – vi vil i hvert fald give den ekstra gas for at skabe en parade, som både er sjov at være med i og se på, fortæller Anna Kathrine Kirk, som er med i koordinationsgruppen og medlem af Handelsstandsforeningen.

Aftenshopping og udklædt personale
Nykøbing har onsdag åbent til kl. 21, mens der torsdag og fredag er åbent til kl. 19. Også i år vil besøgende blive mødt af udklædt personale i butikkerne, og man kan vinde flotte præmier ved at stemme på bedste udklædning.

– Jeg er virkelig imponeret over den opbakning, som der er fra hele Mors. Fra skoler, børnehaver til virksomheder, kommunen og private, der alle spiller en uundværlig rolle i årets Halloween, fortæller Anna Kathrine Kirk.

Højriis Slot

Gys for både store og små
Ideen bag arrangementet udspringer af Højriis Slots store succes med de årlige mordmysterier, som primært foregår i sommerperioden. I efterårsferien har Højriis Slot dog valgt at skabe en endnu mere uhyggelig atmosfære, så besøgende får et ekstra godt gys på slottet. I Jesperhus Feriepark har de også planlagt en masse gode halloween-oplevelser, som mere retter sig mod de små.

Årets program kan også ses på www.halloweenmors.dk – hvor der også vil være billeder fra sidste års parade og udsmykning.

Koordinationsgruppen består af Handelsstandsforeningen, Højriis Slot, Turistbureauet og Morsø Kommune. Herudover er der tæt samarbejde med: Produktionsskolen, Handelsskolen, Børnehaver, folke- og friskoler, Jesperhus Feriepark, Limfjordsteatret, Morsø Kompetencecenter, HAMA Perler, Morsø Folkebibliotek, Grøn Mors, Mollerup Mølle og Thy-Mors Energi mfl.

Se program via www.halloweenmors.dk

Forfatter

Related posts

Top