Halloween parade med Limfjordsteatret i morgen

Limfjordsteatret er blevet bedt om at lave et Halloween optog gennem Nykøbings gågade i uge 42 hvor hele Nykøbing står i Halloweens tegn og det sker i morgen kl. 17.00.

Før sommerferien udtænkte Limfjordsteatret derfor en plan om at kombinere de allerede planlagte aktiviteter under Kulturmødet med de hvide folk og halloween optoget. Dette blev til en del af projektet, der har fået offentlige støttekroner fra Kommunen – ”Gang i Lokalsamfundet”.

De hvide folk er alle frivillige fra foreninger og/eller private, der synes det kunne være sjovt at være med til at iscenesætte byens rum. I sommers arbejdede de med drømme under professionel instruktion af Steen Haugesen og til Halloween bliver disse drømme til mareridt.

Limfjordsteatret har sat rammerne og er organisatorer på hele projektet.

– Vi er rigtig glade for den støtte vi har fået fra kommune, Handelsstandsforening m.fl. på dette projekt, men specielt glade for alle de frivillige der hver gang stiller op og de samarbejder på tværs af foreninger og med os, der er kommet ud af netop og lave ting som disse.” fortæller Sophie Stougaard Villsen, koordinator for projektet.

Men også alle de nye der har meldt sig på banen for at støtte op om projektet som f.eks. Frisør Haldor, der står for vildt halloween hår på de uhyggelige brude, Fætter BR, der tilbyder en lille forfriskning m.fl.

– Vi har arbejdet på dette længe og havde mange deltagende under Kulturmødet. Til halloween vil der være lidt færre, da mange foreninger og private er ferieramte og desværre ikke kan deltage i denne omgang. Til gengæld melder de alle sammen ud at de meget gerne vil kontaktes igen en anden gang. Men vi lover at Halloween paraden bliver lige så flot som alt andet vi har lavet med vores hvide folk, siger Sophie Villsen.

Start ved et gamle Rådhus
Paraden der starter foran det gamle rådhus i byen er åben for alle. Der opfordres til at møde udklædt op og gå med. Limfjordsteatret har både sminke, rekvisitter og andre sjove ting, de gerne låner ud på dagen, de vil være at finde ved det gamle rådhus fra kl. 16.30.

– Vi har allerede fået nys om at flere private, der ikke er tilknyttet Limfjordsteatret, møder op og går med og det glæder vi os vildt til! Siger Sophie Stougaard Villsen.

Fætter BR i Nykøbing tilbyder også at man kan tilmelde sig hos dem til paraden og dermed sikre sig en plads til en lille forfriskning efter paraden.

Foto : Limfjrodsteatret under optoget ved Kulturmødet 2015.

Forfatter

Related posts

Top