Hærværk begået i madpakke-huset i Vilsbøl Plantage

Henover weekenden har ukendte gerningsmænd stablet 3 borde/bænkesæt oven på bålpladsen i madpakkehuset og sat ild til det nederste borde-/bænkesæt. Heldigvis har ilden ikke rigtig fænget og er ikke kravlet ikke opad. Dette kunne have været kritisk, hvis den havde nået loftet i madpakkehuset.

Skaderne begrænser sig således til et delvis afbrændt borde-/bænkesæt og to knækkede stolper på et andet sæt, hvilket formodentligt er sket i forbindelse med stablingen. Naturstyrelsen har nu taget de to borde-/bænkesæt hjem til reparation. De vil efterfølgende blive sat op igen.

– Selvom skaderne er begrænsede, ser vi alvorligt på denne situation. Hvis ilden havde fået fat og nået loftet i madpakkehuset kunne vi have haft en helt anden situation, fortæller Forstfuldmægtig Morten Brown Stummann fra Naturstyrelsen Thy og tilføjer:

– Da skaderne heldigvis begrænser sig til de to borde-/bænkesæt kan madpakkehuset stadig benyttes af skovens brugere. Dog med lidt færre borde-/bænkesæt indtil de to sæt er repareret og tilbage på pladsen.

Naturstyrelsen Thy har politianmeldt episoden og øger nu opsynet i området. Derudover modtager Naturstyrelsen Thy gerne oplysninger, såfremt forbipasserende har observeret noget usædvanligt henover weekenden.

Oplysninger bedes sendt til Naturstyrelsen Thys hovedpostkasse: thy@nst.dk.

Foto : Naturstyrelsen

Forfatter

Related posts

Top