Hæderligt nederlag til Mors-Thy i Silkeborg

Mors-Thy Håndbold tabte som ventet opgøret imod BSV i Jysk Arena i Silkeborg. Nederlaget var dog på hæderlige 26-22 efter 13-9 ved pausen.

Mens BSV med sejren fik bremset en dårlig stime, er Mors-Thy til gengæld havnet i lidt af et dødvande efter en forrygende sæsonstart. Holdet har kun hentet et point i de seneste fire kampe.

Morsingboerne var ellers fint med i kampens indledning, og indtil 7-6 var forskellen på de to hold minimal.

Men så begyndte hjemmeholdet at trække fra anført af en storspillende Allan Damgaard, der scorede ni gange. Rasmus Kier  bragte BSV foran med 23-16 ni minutter før tid, men Mors-Thy kom pænt tilbage i kampen og fik trods alt et hæderligt resultat.

– Åha, det er sådan lidt underligt at stå her efter sådan en kamp. BSV sparede nogle spillere, så måske burde vi have presset noget mere på i løbet af kampen. Selv om vi taber, synes jeg stadig, at der er flere gode ting i dag: Vi spiller fornuftigt forsvarsspil, Niko P. gør god figur i anden halvleg, og så kommer János godt med i spillet, hvilket kan være rigtigt godt for vores angrebsspil. Han viste gode takter i dag, og det kan vi forhåbentligt bygge videre på, sagde assistenttræner Jonas Degnbol efter kampen og fortsatte:

– Angrebsmæssigt er der fortsat noget at arbejde med, der var gode momenter i dag, men vi mangler stadig en del. Generelt var det en ok præstation i dag, og jeg synes til dels at vi fik oprejsning ifht. kampen mod Skanderborg, selv om det er svært at kalde det oprejsning efter et nederlag, konkluderede han.

Mors-Thy bliver med nederlaget stående på syv point, mens BSV nu har ti.

Målscorere:
Lasse Justesen 4
Stefan Nielsen 4
Henrik Tilsted 3
Nicolai Sommer 3
Marcus Dahlin 3
Janós Stranigg 2
Christoffer Cichosz 2
Allan Toft Hansen 1

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold – HC Midtjylland, lørdag d. 29. oktober kl. 15.00 i Thy Hallerne

Billetsalget er startet her

Arkicfoto :  Erik Bertie

Forfatter

Related posts

Top