Håbet og græstæppet er atter lysegrønt i Koldby og Hørdum

Nu er der endelig godt nyt til brugerne af fodboldbanerne i Koldby og Hørdum.

For nogle måneder siden blev der sprøjtet med Roundup på banerne i forbindelse med plejen af græstæppet.

Sprøjtningen skete stik mod alle regler og aftaler indgået med Thisted Kommune, som passer banerne.

Siden starten af maj har bestyrelsen i Koldby-Hørdum IF holdt en lang række møder, og forleden blev der så indgået en aftale med Thisted Kommune omkring re-etablering af banerne. Det skriver klubben på facebook.

– Jeg er rigtig glad for, at der endelig er fundet en løsning. Der vil kunne spilles på banerne om fem uger, og dermed vil de planlagte efterårskampe kunne gennemføres, siger formanden for klima, miljø og teknikudvalget i Thisted Kommune, Esben Oddershede (V) til TV Midtvest.

Han fortæller, at græsset er kommet sig så meget, at det ikke har været nødvendigt at anlægge tre helt nye baner. Dermed bliver den samlede regning noget mindre end frygtet.

Forleden blev græsset slået i både Koldby og Hørdum. Endvidere er vertikalskæring af alle banerne påbegyndt.

– Allerede i dag (torsdag, red.) starter såningen af nyt græs. Så med ganske normalt dansk sommervejr, så er alle vore baner klar til kamp når sæsonen starter op igen, står der i facebook-opslaget.

Thisted Kommune har tidligere afvist at hjælpe med re-etablering af banerne, medmindre klubben oplyste hvem der stod bag sprøjtningen. Det har klubben tidligere afvist.

Forfatter

Related posts

Top