H.P. Lange & Band i udvidet udgave kommer til Agger

H.P. Lange er netop nu aktuel med et nyt spændende album med titlen ”Travelling Man Blues”. Bandet på albummet og årets livekoncerter er den kendte og populære trio bestående af H.P. Lange på guitar og vocal, Amerikanske Paul Junior på bas og sprællemanden Jens Kristian Dam på trommer. Desuden er banjo og fiddlespilleren Niels Bonefass nu blevet fast medlem af gruppen, hvilket bringer en snert af mountain musik, lidt Cajun og oldtime ind i den traditionelle bluesmusik.

– Denne spændende konstellation besøger Agger og De Sorte Huse, onsdag, den 6. juli kl. 17.00, , og vi tror helt bestemt, at vi kan få rigtig mange gæster, så selvom det er en satsning økonomisk, tror vi på succes, siger formand for AggerEvents, Kaj Thomsen.

H.P. Lange er en veteran på musikscenen i Danmark. I mere end 30 år har han været på landevejen, og undervejs er repertoiret blevet et enestående mix af egne sange og gamle sange der er blevet samlet op undervejs, som han har gjort til sine egne. Og mange er samlet op i den periode, hvor han boede i Lousianna og rejste Missisippi tyndt.

Det nye album er det 10.ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret, og i 2011 blev H.P. Lange kåret som årets bluesnavn.

På scenen leveres et energisk mix af Delta Blues, Gospel, folk og nu også de nye impulser som Niels Bonefass tilfører gruppen, og så kan H.P. Lange også finde på at spille banjo.

Det er AggerEvents der arrangerer koncerten, og helt som det har været gennem flere år, kan der købes øl, vin, vand, samt sandwich og fiskefrikadeller.

Billetter kan købes på webshop i www.aggerevents.dk eller bestilles på mail; billetter@aggerevents.dk

Forfatter

Related posts

Top