Gruppe af unge fik 5-årig til at græde efter en tur på McDonald’s i Thisted

Flere læsere har i forbindelse med de seneste dages historier om en gruppe unge menneskers utryghedsskabende adfærd og opførsel fortalt om deres oplevelser med gruppen.

En af dem er Karina Lykkebo Bloch fra Thisted. Hun fortæller, at hun sidste år spiste på McDonald’s i Thisted sammen med sin 5-årige søn:

– Flere unge sad og smed isterninger og diverse madrester efter folk. Min yngste søn blev bange, og til trods for at vi flyttede os flere gange fulgte problemet med. Jeg sagde noget til de unge mennesker, der grinede og synes det var sjovt at få en 5 årig til at græde, fortæller hun.

Derfor rettede Karina Lykkebo Bloch henvendelse til personalet, men her var der ikke meget hjælp at hente:

– De (personalet, red.) trak på skuldrene og mente ikke de kunne gøre noget da de (gruppen af unge, red.)  jo også betalte. Så den sodavand og de pomfritter de havde til deling er åbenbart meget vigtig for omsætningen, siger Karina Lykkebo Bloch.

Pænt ligeglade
Den frustrerede mor skrev efterfølgende efter eget udsagn to mails til McDonald’s Danmark, men fik aldrig noget svar.

– Jeg tænker at de er pænt ligeglade, konstaterer Karina Lykkebo Bloch.

Artiklen fortsætter under linket…

Unge skaber utryghed i Thisted: -Pas på hvor du går, vi stopper ikke for dyr som dig!

– Det en fuldstændig uacceptabel adfærd, og vil man drive forretning bør man ikke lade en bestemt kundegruppe drive andre kunder væk. De kalder sig familie-restaurant, så giver det jo ikke mening at drive familierne væk, slutter Karina Lykkebo Bloch.

McDonald’s: – Ingen kommentarer
I skriftlige henvendelser har redaktionen forsøgt at få svar på om McDonald’s Danmark er bekendt med, at flere kunder finder det utrygt at spise i Thisted-restauranten og om McDonald’s Danmark mener, at personalet er trænet og instrueret godt nok i at håndtere konflikter og episoder som den Karina Lykke Bloch fortæller om.

Det eneste svar vi har kunne få fra kommunikationschef Mads Jensen er:

– Vi er ikke bekendt med, at der skal være foregået ulovligheder i vores restaurant i Thisted. McDonald’s opfordrer alle der oplever ulovlig adfærd til at melde det til politiet. Derudover har vi ikke yderligere kommentarer.

Har du haft oplevelser med gruppen af unge i Thisted hører vi gerne fra dig – send en mail til nyheder@radiolimfjord.dk eller send os et anonymt tip HER

Foto: Google Maps

Forfatter

Related posts

Top