Grundlovstale i samarbejde med LAND-SHAPE Festival

Normalt er det borgerforeningen, der står for markeringen af grundlovsdag i Hanstholm, men i år er det anderledes. Der er nemlig festival i byen, og kun et stenkast fra Hanstholm Fyr, der er centrum for de mange aktiviteter, ligger de 65 haver, der udgør Hanstholm Kolonihaveforening.

Borgmestertale og lagkage
Haveejerne holder åben fælleshave under festivalen, og fredag kl. 16.00 står Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune, for grundlovstalen.

I denne forbindelse byder KulturKANten på lagkage, som er ganske gratis for de 150 første, der møder op. Arrangementet foregår i kolonihavens fælleshus. Der vil i øvrigt være rig mulighed for at købe øl, vand, kaffe og pølser under hele festivalen, hvor kolonihavernes café holder ekstraordinært åbent.

Landskabskunst og øjeslik
Hanstholm kolonihaveforenings formand, Svenning Bisgaard, ser frem til weekenden og håber, at de besøgende også vil give sig tid til at nyde udsigten fra kolonihavernes sydside, hvor Nationalparken flasher sit grønne korpus.

Formanden for den snart 75 år gamle forening krydser i øvrigt fingre for vejrliget og glæder sig over at være med til at bygge noget op fra bunden.

– Det er spændende med den store tilslutning til LAND-SHAPE Festival. Faktisk har man svært ved at forestille sig, at sådan et arrangement kan være andre steder – alle får jo en oplevelse bare ved at kigge ud over landskabet, siger Svenning Bisgaard.

Fakta
Tid: 5. juni 2015 kl. 16
Sted: Hanstholm Kolonihaveforening, Tårnvej, 7730 Hanstholm
Gratis adgang

Forfatter

Related posts

Top