Grøntbørsen Mors fusionerer med Skive-virksomhed

Skive Frugt A/S og Grøntbørsen Mors Aps fusionerer pr. 1. juli 2020.

Fremadrettet vil den samlede virksomhed hedde Skive Frugt og Grøntbørs A/S. Virksomheden får hovedsæde på Ulvevej i Skive, hvor Skive Frugt idag huserer. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Efter fusionen kommer virksomheden til at råde over 14 biler, flere end 30 ansatte og et distributiosnet, der rækker ud til det meste af Jylland.

– Vi kunne sagtens have drevet de to virksomheder videre uden at fusionere, men vi så uendelig mange muligheder ved at tage de bedste ting fra de to virksomheder, og fusionere dem – både for driften, men også for vores kunder, lyder det fra indehaver af Grøntbørsen Mors Regin Iversen og Lars Baagøe, der ejer Skive Frugt.

– Vi tror på, at vores kunder vil opleve, at vi bliver endnu mere unikke og specialiserede, både i forhold til at importere varer, men også i forhold til alle de lokale små leverandører, vi har på tværs af de to virksomheder. Det er også vores plan at udvide sortiment af varer ud over de bestående, så det kommer til at dække mere end frugt og grønt på sigt.

Lars Baagøe bliver administrerende direktør for den fusionerede virksomheden, mens Regin Iversen får titlen af bestyrelsesformand og bliver samtidig ansvarlig for den daglige drift, herunder indkøb og lager.

Forfatter

Related posts

Top