Gris på dækket

Tirsdag aften drager Næssundfærgen afsted på en ny og uprøvet færd, dækket op til hygge og spisning og ladet med helstegt pattegris.

Efter endt rutesejlads kl. 18.20 bliver dækket, ved hjælp af en gruppe frivillige, hurtigt forvandlet til hyggelige rammer for spisning med én menu på kortet: Helstegt pattegris.

Grisen, der har tilbragt eftermiddagen over det glødende kul, suppleres med salat, kuvertbrød og bagt kartoffel.

– Efter mange arrangementer i foråret med blæst og kulde, ser tirsdagens arrangement ud til at blive tilsmilet af vejrguderne med sol og et strejf af sommer – det glæder vi os rigtig meget til , fortæller Henrik Olsen, fra Næssundfærgens Venner.

Turen går sydover mod Doverodde og de skønne naturområder langs sydspidsen af Mors. Der bliver på turen åbnet op for oplevelserne under dæk, hvor historien i formidlingsrummet nu har nået målet, og et kig ind i maskinrummet kan også lade sig gøre.

– På dækket byder tax-free butikken på nye spændene produkter fra lokale producenter samt både vin og vellagret fadøl, fra vores nye bar ombord. Afgang er kl. 19.00 fra Mors og 19.05 fra Thy. Vi er retur senest kl. 22.00. Billetter kan købes/bestilles ved at kontakte færgen på 3033 3151, fortæller Henrik Olsen.

Foto : Næssundfærgens Venner

Forfatter

Related posts

Top