Gravko tager første spadestik til Biltema i Thisted

I dag klokken 12 tages første spadestik til det kommende Biltema-varehus på Uglevej i Thisted. Biltemas administrerende direktør Jacob Borring Møller sidder bag styrepinden, når en stor gravko markerer første spadestik.

Med sine ca. 6.600 kvm bliver varehuset i Thisted et af Danmarks største Biltema-varehuse, og det bygges efter et helt nyt koncept, som udover at være topmoderne tæller et gennemtænkt og miljørigtigt byggeri – bl.a. med solceller på taget.

– Vi har længe haft øje for det spændende område i og omkring Thisted, og vi er helt klar over, at Thisted er et virkelig godt sted for Biltema at etablere sig. Udfordringen har været, at vi selv vil bygge vores varehuse, og derfor giver det naturligvis nogle udfordringer i form af egnede byggegrunde. Da muligheden for at købe grunden på Uglevej, slog vi derfor omgående til, skriver Biltema i en pressemeddelelse.

40 medarbejdere skal ansættes
Ved tidligere åbninger af varehuse har Biltema haft gode samarbejder med de lokale jobcentre for at finde nye medarbejdere:

– Vi forventer at gøre det samme i Thisted, står der i meddelelsen.

Rekrutteringen til varehuset forventes at være igangsat sidst på året. I alt skal der ansættes 40 medarbejdere.

Varehuset, der ventes at stå færdig i starten af næste år på Uglevej 6 i Thisted, bliver det 14. Biltema-varehus i Danmark. Målet er at nå 25 varehuse i Danmark inden for en overskuelig årrække.

Det første spadestik overværes af borgmester Ulla Vestergaard, viceborgmester Niels Jørgen Pedersen, Thisted Kommune og direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse Mogens Kruse Andersen samt repræsentanter fra Biltemas ledelse.

Forfatter

Related posts

Top