Gratis sommerteater på stranden

Den første torsdag i august arrangerer Thy Teater i samarbejde med Vorupør Erhvervsforening  sommerteater ved Landingspladsen i Vorupør. Alle er velkomne, både turister og thyboer i alle aldre.

O-HOY, som forestillingen hedder, er en ordløs forestilling, som alle kan forstå, og så er den eftersigende rigtig sjov:
– Man sidder og klukker af løjerne og de mange gakkede indfald som skuespillerne mimer og fjoller frem, fortæller Niels Vendius fra Thy Theater.

Ordløs komik og befriende humor
Clementine har arvet en båd. Hun er en impulsiv og innovativ kvinde og tager straks afsted. Nu venter verden. Clementine drømmer om skumsprøjt og saltvand. Om uendelige blanke horisonter og vind i sejlene. Man hun er omringet af to bagkloge og jordbundne lyseslukkere, som stikker en kæp i sejlene. Hendes udlængsel og frihedstrang sættes igen og igen på prøve…

O-HOY er sommerteater under åben himmel med masser af ordløs komik, poesi og befriende humor. Det er underholdning med høj ha-ha-faktor. Det er en cirka 60 minutter lang ordløs teaterperle for turister og andet godtfolk i Vorupør. Bare duk op – det er gratis!

Forestillingen opføres torsdag d. 4. august kl. 14.30 ved Landingspladsen i Vorupør.

Foto: Gorm Valentin

Forfatter

Related posts

Top