Gratis koncert med Laura Mo på Cirkusfabrikken

Det bliver et gensyn for mange, når Laura Mo igen giver koncert på Cirkusfabrikken i Lindum i Nordsalling på fredag 8. juli.

Laura Mo er fortolker af sine egne sange, og det musikalske udtryk er præget af hendes kærlighed til det danske sprog – selv om det var hos Lakota Indianerne i USA, hun som 16-årig lærte at spille guitar og for første gang lod sig inspirere til sangskrivning.

Da Laura for første gang besøgte Lakota-indianerne i det nordlige USA, stak en cowboy hende en slidt guitar og lærte hende et par akkorder. Og uden at hun den aften vidste det, endte opholdet med, at hun selv havde skrevet tekster og sange til at tage med hjem i bagagen.

– Det var faktisk her, jeg kom i kontakt med det fantastiske folk, som indianerne er, og det var også her, jeg for alvor mødte musikken, siger den unge komponist og sangerinde.
Laura synger og skriver på dansk med afsæt i den danske folk-rock tradition med en stærkt melodisk tæft og klare popreferencer.

Laura Mos tekster udtrykker følelser som desperation, kærlighed, håb og fortvivlelse, og hun fremfører dem med sin karakteristiske vokal.

Laura Mo stammer fra Vendsyssel, og hun debuterede i 2007 med det anmelderroste album “Alkymi”, for hvilket hun blev tildelt en nominering i kategorien “Årets danske sangskriver” ved DMA Folk 2008.

På Cirkusfabrikken møder Laura Mo op med sit band, der ud over hende selv, hendes sang og hendes akustiske guitar og banjo – består af Jesper Gravholt på guitar og Heinz Kanstrup på bas.

Der er fri entre og fri camping, hvis man vil overnatte. Der kan bestilles grillbuffet og morgenbuffet på cirkusfabrikken@gmail.com. Der er buffet fra klokken 19, og koncerten begynder klokken 20.

Forfatter

Related posts

Top