Gratis halloweenkursus mod en tjeneste retur: Sådan sminker du som på film

Igen i år finder den store halloween-parade i Nykøbing sted. Det sker den 16. oktober.

I den forbindelse efterlyses nu både mænd, kvinder, unge og ældre som vil hjælpe med at sminke parade-deltagerne.

Limfjordsteatret tilbyder derfor i samarbejde med Mors Handel et eksklusivt sminkekursus til gengæld. Sminkurset finder sted lørdag d. 5.  eller søndag d. 6. oktober fra kl. 10-16.

– Vi har været så heldige at få en aftale med den superdygtig underviser, Anders Lerche. Han har arbejdet meget indenfor bl.a. film, tv, reklamer og teater, og så elsker han halloween, oplyser Mors Handel i en pressemeddelelse.

Kurset er til dig, der har lyst til at lære, hvordan man arbejder med vandsminke. Hvordan man sminker forskellige uhyggelige karakterer, såsom spøgelser, vampyrer, zombier og skeletter.

– Anders vil vise, hvordan man arbejder med voks og filmblod, så man kan lave realistiske små skader på hænder og i ansigt.

På kurset bliver man også introduceret i teknikker omkring børnesminkning – hvordan man maler præcist og dækkende, hvordan man får sminken til at holde osv.

Kurset gratis – mod at man til gengæld vil give en hånd med at sminke dem, der måtte have lyst til at blive sminket i forbindelse med halloween-paraden.

Der er brug for dig en eller flere af følgende dage:
Onsdag d. 16. okt. kl. 15-18 i teltet på Kirketorvet.
Onsdag d. 16. okt. kl. 17-19 på Biblioteket.
Fredag d. 18. okt. kl.13-17 i teltet på Kirketorvet.

Tilmelding: lene@limfjordsteatret.dk eller på sms til 51370430

Forfatter

Related posts

Top