Go’on overtager tankstation i Frøslev

I næste uge stopper det danske energiselskab OK Benzin, som tidligere beskrevet, med at servicere tankstationen i Frøslev. Udviklingsselskabet Midtmors, som i forvejen ejer bygningerne der huser Børnehaven Majgaarden, har købt anlægget i Frøslev.

Fremover bliver det det danske olieselskab Go’on, der kommer til at stå for forpagtningen. Det fortæller Niels-Bertel Overgaard Klausen, der sidder med i udviklingsselskabets bestyrelse.

Ændringen er en konsekvens af lukningen af byens brugs, der ligesom tankanlægget var ejet af Coop. Brugsens bygninger er, fortæller Niels-Bertel Overgaard Klausen, også blevet overtaget – dog ikke af udviklingsselskabet, men af en lokal kvinde, som vil “skabe noget liv” i lokalerne.

Niels-Bertel Overgaard Klausen fortæller desuden, at Go’on planlægger at åbne for driften i Frøslev i løbet af næste uge.

Han glæder sig over, at det er lykkes at fastholde en tankstation i byen:

– Udviklingsselskabets formål er jo, at understøtte lokalområdet.

Go’On oplyser, at man først forventer at være klar til at byde kunder velkommen den 21. juni. I den forbindelse vil det være muligt at rafle sig til rabat på brændstof.

Forfatter

Related posts

Top