Godt nyt: Morsø Festival bliver alligevel til noget

Der bliver alligevel Morsø Festival i år.

Nattens politiske aftale om lempelser af coronarestriktionerne betyder, at man ved udendørs arrangementer fra den 15. august må samles 10.000 mennesker, hvis det foregår i sektioner á 2.500.

Det er cirka det antal gæster, der plejer at indløse billet til festivalen på Outrup Stadion. Derfor sættes 1.800 billetter til salg i næste uge. Dertil kommer nogle hundrede billetter til sponsorer og frivillige medhjælpere.

– Det er alletiders nyhed, lyder det spontant fra Johnny Markussen fra festivalens arrangørgruppe da redaktionen fanger ham på telefonen torsdag eftermiddag. Det er tydeligt, at han har svært ved at undertrykke glæden.

– Det betyder rigtig meget, at vi ikke skal aflyse to år i træk. Ikke kun for festivalen, men også for ungdomsarbejdet i VIF Mors, som vi jo støtter økonomisk. Klubben har mistet mange penge, dels på grund af sidste år festivalaflysning og dels på grund af det aflyste påskestævne, fortæller Johnny Markussen.

Selvom en enkelt kunstner mangler at give sin endelige bekræftelse, forventer Johnny Markussen af det musikalske setup bliver identitisk med det, der er tidligere er blevet meldt ud.

Hjalmer, Poul Krebs, Rocazino, Dressed for Roxette, Den Røde Tråd og The Grandfætters.

Morsø Festival afvikles den 21. august, og der skal femvises coronapas for at kunne komme ind på pladsen.

Mere info vedrørende billetsalg følger snarest, hvorfor det kan være en god ide at følge med på festivalens Facebook-side og hjemmeside.

 

Forfatter

Related posts

Top