Godt nyt fra Fyrspillene i Sydthy: – Nu tror vi på det!

Så er der endeligt godt nyt fra Fyrspillene i Sydthy.

Efter regeringens seneste udmelding om en delvis genåbning af forenings- og kulturlivet er det besluttet at gennemføre årets Fyrspil.

Det fortæller formand Heidi Søgaard Madsen i en pressemeddelelse:

– Vi er derfor gået i gang med forberedelserne til at opføre ”Ravkongens døtre” i uge 26 fra den 28. juni til den 4. juli i Sindrup syd for Ydby. Arbejdet med forestillingen var egentlig begyndt i starten af 2020, men det måtte indstilles på grund af Covid19. Vi håber meget, at Covid19-regler ikke vil forhindre os denne gang.

– Det er heldigvis lykkedes os at finde mange nye skuespillere i stedet for dem, der har måttet melde fra. Vi mangler dog stadig nogle få stykker, men vi tror på, at de ”dukker op” i løbet af kort tid, lyder det fra

Handlingen i forestillingen foregår i to tidsperioder – nutid og yngre jernalder. De fleste nye skuespillere er med i ”nutids-scenerne”, så for at alle kan komme godt i gang, inviteres deltagerne i nutiden til en udendørs gennemgang og ”møde-hinanden-eftermiddag” på spillepladsen i Sindrup søndag den 14. marts kl. 14.00.

– Vi har ikke helt på plads, hvornår de øvrige skal mødes, men vi har afsat 2. påskedag, mandag den 5. april om eftermiddagen til en fælles opstart for alle på spillepladsen. Herefter regner vi med for alvor at gå i gang med prøverne, fortæller Heidi Søgaard Madsen.

Arkivfoto:Fyrspillene i Sydthy

Forfatter

Related posts

Top