Glæde i Jesperhus: Grønt lys til genåbning af bade- og legeland

I Jesperhus glæder mig sig over, at der nu er blevet givet grønt lys til at også ferieresortets to store trækplastre kan genåbne fra imorgen, mandag den 8. juni.

– Det at vi kan åbne Legelandet og Hugo’s Badeland gør, at vi nu har åbnet alle de aktiviteter, børnefamilierne glæder sig til at opleve under en ferie på Jesperhus, siger direktør Peter Overgaard.

Af den genåbnings-aftale, som er indgået mellem regeringen og Folketingets partier fremgår det, at “indendørs idræts- og foreningsliv, som ikke allerede er omfattet af åbning” skal kunne åbne.

Selv om genåbningen nu sker to måneder tidligere end planlagt, er Kulturminister Joy Mogensen fortrøstningsfuld over for, at det vil ske på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

De ting, som blev sat i søen forud for den oprindelige lidt amputerede åbning i morgen, som for eksempel halmlabyrint, hoppeborge og skatterjagter, fastholdes. Foto: Jesperhus

– Det er klart, at vi vil følge det her nøje. I alle genåbningsaftalerne ligger der en præmis om, at hvis smittetrykket øges, og man kan henvise til det her, er der mulighed for at rulle det tilbage, siger hun ifølge Ritzau.

Dermed bliver det heller ikke uden retningslinjer, at borgere igen kan begynde at spille badminton, dyrke yoga eller tage en tur i svømmehallen.

Det bekymrer dog ikke i Jesperhus:

– Vi har håndteret alle de udfordringer, den nye situation har givet os indtil nu, så mon ikke vi også får løst de sidste, forsikrer Peter Overgaard.

Peter Overgaard påpeger, at Jesperhus selvfølgeligt følger alle retningslinjer fra myndighederne. For at kunne gøre det, er ferieparkens aktiviteter kun åben for feriecentrets beboere. Sæsonkortholdere kan altså hverken benytte sig af legeland eller badeland – medmindre de bor på feriecenteret.

Der vil “snarest muligt” komme retningslinjer, som skal sikre, at der holdes afstand, og at der opretholdes en god håndhygiejne, fortæller kulturministeren.

Også Jesperhus Blomsterpark åbner i morgen.

Foto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top