Glad Sommerjazz i Agger

Der er dømt gæte jazzglæde, når Agger Events præsenterer noget af det bedste Danmark kan præstere indenfor glad traditionel New Orleans musik, nemlig Blåbærrene i De Sorte Huse, Ålumvej, Agger, onsdag den 9 juli kl. 17.00 – 20.00.

– Det er musik med rod i den jazz som blev spillet i begyndelsen af forrige århundrede, og hvor minimum af arrangement og masser af improvisation uden tab af melodien var i højsædet, fortæller formand for AggerEvents, Kaj Thomsen.

Grundlagt i 1972 i Holstebro
Blåbærrene blev grundlagt i 1972 i Holstebro, og der har været, og er stadig mange spændende musikere med, hvoraf flere har modtaget jazz- og musikerpriser. Nogle af musikerne har været med fra starten, og spiller stadig med, medens andre er blevet professionelle musikere.

Blåbærrene har gennem årene spillet til koncerter og jazz-band-balls sammen med Dexter Gordon, Chris Barber, Papa Bue, Dutch Swing College Band og mange andre store navne. Orkesteret har spillet rundt om i det meste af landet, men også Frankrig, England og Ukraine har haft fornøjelse af den sound som altid været den samme. En sound der har en uforklarlig evne til at fremkalde en høj stemning og stor aktivitet hos publikum, hvilket ikke er blevet mindre med årene. Et fænomen der utvivlsomt vedligeholder den enorme spilleglæde, som musikerne ikke kan lægge skjul på, og som publikum elsker.

Blåbærrene består i dag af, læge Jesper Egerup, (basun og bandleader), tandlæge jens Ole Steen (klarinet), journalist Flemming Nordenhof (trompet), projektkoordinator Ove Munch Thomsen (trommer), flymaler Poul Nielsen (banjo) samt skoleinspektør emeritus Bent Johansen (kontrabas)

Billetter kan købes på webshop på www.aggerevents.dk, eller bestilles på e-mail: billetter@aggerevents.dk Tlf./sms 4029 5443 kan også benyttes.

Der kan købes øl, vin og vand, og til pausen kan der bestilles sandwich m. kylling/bacon eller laks, ligesom vi, som noget nyt, også kan servere lækre fiskefrikadeller.

Forfatter

Related posts

Top