GF Thy og Mors samles i ét hus

Nykøbing bliver fremover ny base for GF Forsikring i Thy og på Mors, og kontoret i Thisted lukkes. Det sker for at samle kræfterne om at give nærværende kundebetjening i hele området.

Med sammenlægningen af kontorerne i Thisted og Nykøbing ønsker forsikringsselskabet at fastholde den nærværende kundebetjening, effektivisere driften og samtidig styrke konkurrenceevnen.

– Vi har kundefremgang i både Thy og på Mors. Valget af fremtidigt kontor er faldet på Nykøbing Mors, da det er her, GF Forsikring har haft den største vækst af kunder de seneste år. Selvom vores kontor fremover ligger i Nykøbing, vil vi være nærværende og tilgængelige for kunderne i resten af lokalområdet, siger Gitte Larsen.

– Ved at samle medarbejderne ét sted bliver vi mindre sårbare ved sygdom og ferie, og vi kan på den måde sikre, at vores medarbejdere hurtigt kan komme ud til hvert et hus og virksomhed i hele vores geografisk store område, der ud over Mors dækker hele Thy og det vestlige Hanherred, slutter den lokale GF-leder.

Kontoret på Vestergade 84 i Thisted har sidste åbningsdag den 28. januar. Thisted-kontorets to medarbejdere flytter begge med til kontoret i Nykøbing Mors, der fremover tæller i alt fem medarbejdere.

Foto: Alex Tran

Forfatter

Related posts

Top