GF Thy og Mors fusionerer med Skive-afdeling

Sammen er vi stærkere.

Det er logikken bag sammenlægningen af GF’s forsikringskontorer i Nykøbing og Skive, der nu har fået fælles ledelse. De to bagvedliggende foreninger – eller forsikringsklubber, som GF kalder dem – har nemlig valgt af fusionere.

Formålet er, på samme tid, at styrke lokalkontorerne og øge fordelene for medlemmerne på begge sider af Sallingsund.

– I GF Forsikring ønsker vi at give et endnu stærkere forsikrings- og fordelstilbud til hele området fra Fjends og Salling i syd over Mors og Thy til Fjerritslev i Hanherred. Det gør vi bedst ved at forblive lokale og ved at samarbejde lokalt, fortæller Lasse Rytter Leander, der er afdelingschef for GF Forsikrings kontorer i Nykøbing og Skive.

Flere fordele i fællesskab
Ikke mindst medlemsfordele for bilister er i høj kurs, da det er de færreste familier på de nordvestjyske breddegrader, som kan klare sig med offentlig transport alene.

– Sammenlægningen med Skive og omegn betyder, at vi fremover kan give en endnu billigere vejhjælpsdækning, samtidig med at vi fortsat har lokal overskudsdeling på bilforsikringen. Derudover indgår vi den landsdækkende overskudsdeling på alle andre forsikringer, siger den lokale afdelingschef og tilføjer:

– Vi bakker samtidig op om lokalområdet gennem arrangementer og støtte til gode projekter via GF Fonden, ligesom vi viser flaget ved lokale arrangementer, senest et stort børnearrangement i Nykøbing.

Går ikke på kompromis med nærheden
En af de mærkbare fordele ved sammenlægningen er fleksibilitet. Hvis medarbejderne i Nykøbing er optaget , så ryger kaldet videre til kollegerne i Skive. På den måde sikres nærheden, også når der er travlt.

– Som tidligere assurandør på Mors ved jeg, at nærheden er meget vigtig for vores medlemmer – både de private forbrugere og erhvervsvirksomheder, siger Lasse Rytter Leander og slutter:

– I GF er man aldrig bare et nummer i rækken. Vi har ikke aktionærer, vi skal tjene penge til. Vores medarbejdere på de to kontorer kender vores medlemmer, og med rådgivere og assurandører bosat i hele området er vi aldrig længere væk end 30 minutter i bil. Er man mere til den digitale service, har GF både digital skadeanmeldelse og mange selvbetjeningsmuligheder på nettet.

Foto: GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top