GF Forsikring slår dørene op i Thisted

GF Skive, Thy og Mors kan nu byde thyboerne indenfor på deres spritnye kontor på Havnetorv i Thisted. Med den centrale placering håber det medlemsejede forsikringsselskab at komme helt tæt på de lokale borgere.

Rammerne er lyse og indbydende, placeringen er -hvis ikke – den bedste i byen, så én af de bedste og personalet er klar til at byde indenfor på det nye forsikringskontor, hvorfra thyboerne fremover kan få en god snak og forsikringskyndig vejledning det lokale rådgiverteam.

Både personale, interiør og naturligvis en god kaffemaskine er allerede på plads i det nye kontor, hvor tre rådgivere og en enkelt assurandør får deres daglige gang.

– Vi er rigtig glade for endelig at være tilbage i Thisted, så vi kan hjælpe thyboerne med deres forsikringer, siger afdelingschef hos Lasse Rytter Leander og fortsætter.

– Vi har jo ikke været repræsenteret med et kontor i byen i et års tid, fordi vi gerne ville finde den helt rigtige placering. Og den har vi bestemt fundet nu – midt i byens hjerte, hvor borgerne har taget godt imod os.

Tæt på borgerne
Ambitionen er da også klar for det nye kontor: GF Skive, Thy og Mors vil nemlig være tæt på borgerne. Og med en placering, der er så central, bliver det formentlig ikke noget problem.

– Der er kommet mange tilkendegivelser fra både eksisterende medlemmer og fra borgere i al almindelighed. De siger samstemmende, at vores nye kontor er meget synligt, og at de er glade for, at vi er tilbage i Thisted. Det er selvfølgelig positivt, konstaterer afdelingschefen, der også lover, at kontorets medarbejdere bliver aktive i bybilledet.

– Vores nye placering forpligter, så vi vil bruge enhver anledning til at rykke udenfor på havnen og i byens gader. Og alle – medlemmer såvel som ikke medlemmer – er selvfølgelig altid velkomne indenfor, lyder det fra Lasse Rytter Leander, der har et stort ønske om, at GF Skive, Thy og Mors kan blive en integreret del af lokalsamfundet.

Det nye kontor i Thisted omfatter cirka 100 kvadratmeter og er åbent alle hverdage fra kl. 09.00.

Foto: GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top