Gero og Nuphaus forlænger deres aftaler med klubben

Thisted FC har fredag medlt ud, at klubben har forlænget med Ahmad Gero og Jean-Julien Foe Nuphaus, så de også fremover også tørner ud for klubben.
– Gero har spillet hos os siden september, hvor han kom til fra Jammerbugt FC. Han har gjort det rigtig godt for os, og i perioder har vi set hans topniveau, hvilket er til mere end 2 divisionsniveau.

– Vi tror på, at trænerteamet kan løfte ham endnu mere, og at han vil komme til at score flere mål for os i den kommende periode. Igen har der været interesse for vores spillere, men Gero og Thisted FC har valgt hinanden, og vi har alle en stor tro på, at det bliver en succes.

– Jean-Julien Foe Nuphaus er amerikaner men med tysk pas. Han har været en del af vores trup i hele efteråret og spillet kampe for vores Jyllandsserie hold. Han er en dygtig fodboldspiller, hvor hans force er spillet med fødderne og hans rolighed. Han har en fantastisk mentalitet og er meget vellidt i truppen.

JJ, som han kaldes i daglig tale, gør sig mest i midterforsvaret, men kan også spille på back positionerne samt den centrale midtbane.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter
Top