Garvet lokalpolitiker til cafémøde i Kulturkøbmanden

Efter en god aften med omkring 25 engagerede fremmødte borgere til det første politiske debatmøde for snart 1 måned siden, er Kulturkøbmanden på Mors nu klar med næste aften.

Tirsdag d. 4. april kl. 19.30 er det Ansgar Nygaard (V) der indtager pladsen i Kulturkøbmandens varme stol. Modsat Poul Kristensen, er Ansgar en garvet lokalpolitikker med mange år i byrådet hvor han repræsenterende et af landets ældste partier.

– Vi startede vort første politiske cafémøde som et forsøg Poul Kristensen fra Demokratisk Balance. Det blev en god og konstruktiv aften, med åben dialog om både konkrete emner og livet i lokalpolitik. Selvom Poul godt nok mente at stolen til tider blev noget varm under ham, har det ikke skræmt de øvrige politikere. Vi har nu den kommende tid en række tilkendegivelser om deltagelse fra flere politikeres side, og der er plads til flere, fortæller Henrik Olsen.

– Vi vil gerne have et fokus i en åben snak over bordet mellem de fremmødte borgere og politikeren i ”kongestolen”. Vi har til lejligheden en særlig stol, der er reserveret netop til den inviterede politiker, fortæller Henrik Olsen.

Med Ansgar i stolen, håber man at få billeder og historier på, hvad det vil sige at sidde på den lokalpolitiske scene. Hvad har årene givet af erfaringer og oplevelser? Hvad er fascinerende? Hvad kan man godt undvære? Hvad kræver det? Hvad giver det? Hvad har det af omkostninger?

– Vi vil som sidste gang stræbe efter at komme tæt på netop de ting som vægter for Mors men også helt lokalt. Vi vil have fokus på de ting som Ansgar har fat i, med plads i udvalget for Teknik og Miljø, samt Beskæftigelses og erhvervsudvalget. Ansgar sidder herudover som formand for Børne- og ungeudvalget, Produktionsskolen, og Bedre boliger, hvilket er områder han brænder særlig for. Endelig vil vi ikke undlade at drøfte værdipolitik i lokaldemokratiet, siger Henrik Olsen.

Foto : Morsø Kommune

Forfatter

Related posts

Top