Gang i hjulene hos Morsø El-Service

De genkendelige grønne biler fra Morsø El-Service fylder mere og mere på de danske landeveje. Hjulene kører, og virksomheden har siden 2019 vækstet fra tre til ti og siden fra ti til snart tyve medarbejdere, og efterspørgslen ser ud til at fortsætte

Nybyg, sommerhuskøb, renoveringer og ombygninger hitter i øjeblikket og har gennem længere tid givet fulde ordrebøger hos de fleste håndværksvirksomheder over hele landet. Morsø El-Service er ingen undtagelse. ”Det går vildt for sig lige nu. Det vigtige for os er dog, at det ikke går for stærkt, men at vi hele tiden har fokus på at gøre det rigtige,” siger Morten Poulsen, den ene af tre ejere af Morsø El-Service.

En af de rigtige ting har været at flytte i nye lokaler. ”Vi er vokset ud af vores nuværende matrikel, så da muligheden bød sig for at købe Elsø Biler på Aabro Fald, slog vi til,” lyder det fra Dennis Klausen, der også er medejer af Morsø El-Service. ”Her har vi mulighed for at vokse yderligere, imens beliggenheden på Aabro Fald er rigtig god med masser af aktivitet og synlighed. Bygningen, der indtil nu har været bilforretning, rummer også Morsø Bilvask, som vi har valgt at drive videre som folk kender den.”

Opkøbet af den lokale virksomhed Jens Ole Bak er endnu et tiltag i retning af at styrke Morsø El-Service. Morten Poulsen siger: ”Et opkøb af en virksomhed, synes vi, skal ske både med fornuften og med hjertet. Det har vi gjort med købet af Jens Ole Bak, der gennem mange år har været et vigtig, lokalt ansigt med værdierne på plads. Jens Ole er kendt for sin loyalitet og troværdighed – og ikke mindst for altid at sætte kunden i centrum, uanset størrelse. Det er værdier, vi kan identificere os med, og derfor er vi stolte af at kunne drive netop den virksomhed videre i regí af Morsø El-Service.”

Travlhed øger naturligt efterspørgslen på arbejdskraft, og lige nu er det almen kendt, at der rift om dygtige håndværkere i de fleste brancher. Morten siger: ”Det er svært at rekruttere, men vi står fast på at være en virksomhed med kontinuitet og stabilitet. Derfor må det hellere tage lidt længere tid at finde de rigtige. I øjeblikket søger vi efter to lærlinge, to elektrikere til lokalområdet og to rejsemontører, da vi efterhånden kommer en del uden for kommunegrænsen. Vi lægger selvfølgelig vægt på kompetencerne, men især på at folk kommer med den rette indstilling, både til arbejdet og ikke mindst til fællesskabet. Det skal være fedt at gå på arbejde, for når der er god energi blandt kollegerne, smitter det af på kunderne, og så har vi en positiv spiral, der skaber værdi for alle. Det er den vej, vi skal!”

Morsø El-Service er ejet af Dennis Klausen, Poul Bæk og Morten Poulsen. Virksomheden blev stiftet i 2019 og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.

Forfatter
Top