Gågaden gøres sommerklar

Mors Handel tog tidligt tirsdag morgen hul på den store sommerrengøring, hvilket bl.a. indebar, at gågaden både blev spulet, skrubbet og vasket.

Et et hold af frivillige er i gang fra morgenstunden: Nogle sørger for, at der bliver plantet blomster i plantekasser i mens andre tager sig af de tomme butikslokaler, der findes i gågaden.

– Det er vigtigt, at alt står flot og ikke ser trist ud her til højsæsonen. Det kan også give interesse for en mulig lejer, hvis et lokale fremstår flot. Det er vigtigt vi signalerer sammenhold og alle hjælper til. Vi vil samme vej. Vi vil hinanden, lyder det fra handelschef Lisbeth Thrysøe.

Foto: Mors Handel

Helt tomme er flere de tomme lejemål dog ikke. I et af dem udstiller Event4U glaskunst mens Destination Limfjorden udstiller i et andet lejemål.

Med den sommerudsmykning, der i forvejen pryder centrum af Nykøbing ser Lisbeth Thrysøe frem til en sommer, hvor der forhåbentlig kommer mange turister forbi.

Overskydende blomster fra Jesperhus Blomsterpark vil i løbet af dagen blive plantet i krukker, som kan pryde gadebilledet hele sommeren. På billedet ses handelschef Lisbeth Thrysøe. Foto: Mors Handel

– Det eneste vi mangler lidt af, er faktisk siddepladser. Vi lavede pallemøbler sidste sommer, men vi måtte kun bruge dem ét år, fordi vi så fik nye møbler. De kommer desværre først i sensommeren, hvilket er ærgerligt – men sådan er det.

– I stedet laver vi jo ByNight med musik på tre torve og her opsætter vi borde og stole om onsdagen, så man kan sidde og nye musikken flere forskellige steder i gågaden, slutter handelschefen.

 

Gågaden gøres sommerklar 💦☀️

Slået op af Mors Handel i Mandag den 21. juni 2021

 

LÆS OGSÅ:

Nye skilte skal vise vej i Nykøbing

 

Forfatter

Related posts

Top