Fulde tyskere i Hanstholm: “Heil Hitler!”

Et par særdeles berusede tyske turister har nok haft bedre ferier, end den de netop nu har gang i i Nordvestjylland.

Torsdag aften kl. 20.28 tilkalder lejrchefen på Hanstholm Camping Politiet, fordi de 4 tyskere er voldsomt berusede, spiller høj musik og råber upassende gloser som “Heil Hitler”.

Politiet kører til stedet og beder de 4 tyskere på hhv. 37 år, 42 år, 43 år og 46 år om at pakke sammen og forlade campingpladsen, hvorefter Politiet forlader stedet. Men her stopper Politiets møde med tyskerne torsdag aften ikke – langt fra.

Anholdt for spritkørsel
Kl. 21.30 standser Poltiet en personbil på Hamborgvej tæt på Hanstholm Camping. Føreren viser sig, at være den 37-årige fra gruppen af tyskere. En alkometertest giver udslag hvorfor han bliver anholdt og sigtet for spirituskørsel.

De resterende tre medlemmer af gruppen får igen indskærpet, at de skal forlade området, hvilket de vælger ikke at rette sig efter.

Kl. 22.58 bliver Politiet nemlig igen kaldt til Hanstholm Camping hvor man møder de tre tyskere, og denne gang er Politiets tålmodighed brugt op. De bliver alle tre anholdt, og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Alle tyskerne blev idømt straksbøder – bøder der skal betales på stedet – og den ene af tyskerne får altså en sigtelse for spirituskørsel med sig hjem.

Foto: Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top