Frivilligfestens priser bliver uddelt i december

2020 har været et usædvanligt år. Meget er blevet aflyst og mange arrangementer er blevet gentænkt, så de har kunnet gennemføres i en anden form. Det gælder også Frivilligfesten på Mors, og nu er der fundet en måde, så uddelingen af festens priser kan gennemføres i år.

Hædring af sportsmestre 2019 og uddeling af priser skulle have fundet sted i Sparekassen Thy Arena Mors fredag 20. marts ved Frivilligfesten, som først blev udsat og senere aflyst på grund af Covid-19. I september skulle sportsmestre og prismodtagere hædres ved et mindre arrangement i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter. Dette arrangement blev også aflyst på grund af Covid-19.

Morsø Kommune har tradition for at hædre de sportsmestre, der i det forgangne år har hjembragt mesterskabstitler til kommunen. Det er jyske og danske mestre samt medaljer ved et nordisk, europæisk eller verdensmesterskab.

– Jeg vil på vegne af Morsø Kommune gerne benytte lejligheden til at takke alle sportsmestre for at være med til at placere Mors på sejrsskamlerne rundt om i landet. De har brugt masser af timer på at blive dygtige, og de viser os, at man kommer langt med hårdt arbejde. Endnu et stort tillykke skal lyde fra hele Mors til jer, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.

Alle sportsmestre vil modtage et brev, diplom og gavekort, som skulle have være overrakt til Frivilligfesten.

Uddeling af priser
Morsø Kommune vil i december overrække priserne Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner og Årets Ungleder. Alle, der er spændte på, hvem der får priserne, kan holde øje med Morsø Kommunes facebookside i den kommende tid. Her vil der være opslag og afsløring af modtagerne.

De tre nominerede til Årets Forening 2019 er Bio Mors, Midtmors Sportsforening samt Pinen og Plagen. De tre nominerede til Årets Frivillig 2019 er Dagmar Nygaard fra Gå i Gang Mors, Daisy Vester Jensen fra Limfjordens Idrætsforening og Erik Hansen fra Nykøbing Mors Cricket Club.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen understreger betydningen af at sætte pris på alle dem, der bruger en masse tid på at skabe rammer for fællesskab, sammenhold og aktiviteter.

– Frivillighed og det at hjælpe hinanden er en stor del af vores DNA på Mors. Særligt i denne tid med Corona er det vigtigt at anerkende den store indsats, som de frivillige og foreningerne yder. De balancerer med restriktioner og samtidig er de med til at skabe vigtigt indhold i livet for mennesker og gøre Mors til et godt sted at bo. Kort sagt alle jer, der gør noget for andre. Vi skylder jer en stor tak for jeres indsats og virkelyst, siger Hans Ejner Bertelsen.

Frivilligfesten 2021
Borgmesteren ser frem til, at det igen bliver muligt at samles til en rigtig frivilligfest, selvom det har lange udsigter. Frivilligfesten 2021 var planlagt til at løbe af stablen fredag den 29. januar.

Set i lyset af corona situationen er frivilligfesten 2021 rykket til fredag den 26. november i Sparekassen Thy Arena Mors i Nykøbing. Her vil ildsjæle og frivillige på Mors blive hyldet. Det er Morsø Kommune står bag det festlige arrangement.

Forfatter

Related posts

Top